Hickman iddialı konuştu

Hickman iddialı konuştu
Güncelleme:

Ricky Hickman, hem THY Avrupa Ligi'nde hem de Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.

Fenerbahçeli basketbolcu Ricky Hickman, hem THY Avrupa Ligi'nde hem de Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hedeflediklerini belirtti.

Sarı-lacivertli kulübün aylık gazetesine açıklamalarda bulunan  tecrübeli oyun kurucusu, taraftarın desteğiyle başarıya ulaşacaklarını aktararak,  "Hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz. Hedefimiz, hem Avrupa Ligi'nde hem de  Türkiye Ligi'nde şampiyon olmak. Dolayısıyla bu desteklerini hiçbir zaman esirgemesinler bizden. Bütün çalışmamız da onların bu desteklerini boşa  çıkartmamak için" ifadelerini kullandı.
 
Geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdiğini hatırlatan ABD'li oyuncular  "Sürekli kendime gelmek için çaba sarf ettim, sonunda da döndüm ve buradayım.  Kızılyıldız maçıyla sahaya çıkmak çok önemliydi. Taraftarların sıcak karşılaması  da kendimi çok iyi hissettirdi. Sahada gidip gelmek, koşabilmek bile çok  önemliyken, bu karşılamayı alabilmek, hak ettiğimi görmek beni gerçekten çok  mutlu etti" diye konuştu.
 
"Spor Toto Basketbol Ligi, Avrupa'daki en iyisi"
 
ABD'li basketbolcu, Spor Toto Basketbol Ligi'nin değerinden ve ligdeki  rekabetten söz eden Hickman, şunları kaydetti:
 
"Benim için Avrupa'daki en iyi lig, Spor Toto Basketbol Ligi. Çünkü en  iyi yabancılar burada. Bu yüzden de kayıpların daha fazla olması, favori  takımların maç kaybetmesi normal. Çünkü her takımın artık yabancı statüsünden  dolayı fazla yabancı oyuncusu var. O yüzden herkes birbirini yenebiliyor."