İşte NBA'in en cimri oyuncusu !

İşte NBA'in en cimri oyuncusu !
Güncelleme:

Dwyane Wade, LeBron James'le birlikte verdiği röportajda LeBron'ın NBA'deki en cimri oyuncu olduğunu söyledi.

NBA’in gelmiş geçmiş en iyi isimleri oyuncuları arasında gösterilen Cleveland Cavaliers’ın süper yıldızı LeBron James, samimi bir itirafta bulundu. Dwyane Wade’in Rachel Nichols’a LeBron James ile birlikte verdiği röportajda James’i “NBA’deki en cimri isim” olarak nitelendirmesinin ardından konuşan Kral, yaptığı itirafla güldürdü.

“Bu çok büyük bir yalan… Demek isterdim ama ne yazık ki doğru” ifadelerini kullanan James, “Veri kullanımını açmam, uygulamalara para vermem. Pandora’nın (ABD’de popüler bir radyo uygulaması) hala ücretsiz reklamlı versiyonunu kullanıyorum” dedi ve Wade’in açıklamalarını doğruladı. Miami Heat formasıyla ve Dream Team’de birlikte oynayan Dwyane Wade – LeBron James ikilisi Cleveland Cavaliers’ta yeniden bir araya gelmişti.

Verdiği örneklere bakılacak olursa bu tercihleri James’i “cimri” mi yapar, “tutumlu” mu bilemeyiz ancak milyonlar kazanan bir yıldız için elinin fazla sıkı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Öte yandan ABD’li ünlü komedyen Amy Schumer’in 2015’te vizyona giren “Trainwreck” adlı filminde kendisini canlandıran LeBron James için filmde çizilen aşırı cimri karakterin de aslında gerçeği yansıttığı ortaya çıkmış oldu.

Skor