Trabzonspor finale kilitlendi

Trabzonspor finale kilitlendi
Güncelleme:

Trabzonspor Medical Park Başkanı Hopikoğlu, "Finali de görürsek kimse şaşırmasın" dedi.

Türkiye Basketbol Ligi Spor Toto play-off çeyrek final  2. maçında Darüşşafaka Doğuş'u 78-71 yenip, seriyi 2-0'a getiren ve yarı finale  yükselen Trabzonspor Medical Park'ın kulüp başkanı Abiş Hopikoğlu, finale  kalmaları halinde kimsenin şaşırmaması gerektiğini bildirdi.
 
Hopikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, oyuncularının bu sezon büyük bir  mücadele örneği ortaya koyduğunu belirterek, "Finali de görürsek kimse  şaşırmasın" ifadesini kullandı.
 
Sıkıntılı başlayan sezonun, son dört ayda adeta bir "Külkedisi  Masalı"na dönüştüğünü kaydeden Hopikoğlu, şöyle devam etti: "Kapasitesine sonuna kadar inandığımız oyuncularımız, antrenör Nenad  Markovic ve ekibinin elinde müthiş bir başarı öyküsünü yazmayı başardı. Bütçesi  bizden kat kat fazla olan, ligin çok değerli ekibi Darüşşafaka Doğuş'u 2-0'la  geçerek tarih üstüne tarih yazdı. Şimdi Anadolu Efes-Türk Telekom eşleşmesinden  gelecek rakibimizi bekleyeceğiz. Başka kulüpler sponsor bulamazken, bize hem  maddi destek verip, hem de hemen hemen her maç tribündeki yerini alarak, manevi  olarak da takıma varlığını hissettiren sayın Muharrem Usta'ya şükranlarımızı  sunuyoruz."
 
Yönetim, teknik heyet, idari kadro ve taraftarlarla bir kez daha  kenetlenerek, play-off finaline ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Hopikoğlu, bu  başarılarını camialarına ve tüm Trabzonlulara armağan ettiklerini kaydetti.