Yeşilgiresun, Akindele'yi transfer etti

Yeşilgiresun, Akindele'yi transfer etti

TBL'ne yükselen Yeşilgiresun Belediyespor, geçtiğimiz sezon İspanya'nın Fuenlabrada takımında forma giyen Nijeryalı Jeleel Akindele'yi kadrosuna kattı.

Ligin yeni ekibinin yönetim kurulu üyesi Bülent Yavuz, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara  başladıklarını söyledi. Başantrenör Ahmet Kandemir'in verdiği rapor doğrultusunda transferi  şekillendirdiklerini belirten Yavuz, ilk imzayı İspanya'nın Fuenlabrada ekibinden  pivot Jeleel Akindele'ye attırdıklarını bildirdi. 
 
Akindele ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıklayan Yavuz,  "Kadromuzda mevcut iki yabancımız var. Her ikisini de kadroda tutmak istiyoruz.  Akindele ile anlaştık, üç yabancı daha alacağız. Listemizde bulunan bir yabancı  ile de görüşmelerimiz sürüyor. Bir, iki gün içerisinde kesin anlaşmayı  yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.
 
Yavuz, iç transfer görüşmelerine de başlayacaklarını dile getirerek,  "Takımda tutmak istediğimiz oyuncularımızla bugünden itibaren görüşeceğiz. İç  transferi de kısa zamanda tamamlayacağız. Yabancıların da katılmasıyla  Yeşilgiresun Belediyespor daha da güçlenecek ve ligde başarılı sonuçlara imza  atacaktır" ifadelerini kullandı.