Yeşilgiresun'da 2 imza !

Yeşilgiresun'da 2 imza !
Güncelleme:

Yeşilgiresun Belediyespor, Makedon asıllı Türk oyuncu Kristijan Nikolov ve ABD'li David Laury ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Yeşilgiresun Belediyespor, Galatasaray Liv Hospital'dan Makedon asıllı Türk oyuncu Kristijan  Nikolov ve Amerikan Kolej  Basketbol Ligi (NCAA) ekiplerinden Iona kadrosunda yer  alan ABD'li David Laury'yi kadrosuna kattı.
 
Giresun ekibinin yönetim kurulu üyesi Bülent Yavuz, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, başantrenör Ahmet Kandemir'in verdiği rapor doğrultusunda  transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
 
Yavuz, bir süredir Kristijan Nikolov ve David Laury ile görüştüklerini  dile getirerek, "İki oyuncu da transfer listemizde yer alıyordu. Yaptığımız  görüşmede tekliflerimize 'Evet' dediler. Her ikisi ile de birer yıllık sözleşme  imzaladık. Kristijan Nikolov'u Türk statüsünde oynatacağız" dedi.
 
Ağustos ayında yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını vurgulayan  Yavuz, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ağustos ayında başlayacağımız yeni sezon  hazırlıkları sürecinde oyuncularımızın göstereceği performans doğrultusunda  kadroda değişiklikler olabilir" diye konuştu.