Casillas 16 katı kazandıracak

Casillas 16 katı kazandıracak
Güncelleme:

Marca gazetesine göre Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin Iker Casillas için şansları eşit. Yıldız kalecide favori ise Tottenham.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Real Madrid kalecisi Iker Casillas'ın takımından ayrılacağı duyuruldu. Eflatun-beyazlı kulübe yakın Marca gazetesinin haberine göre deneyimli file bekçisi, futbola başladığı kulüp olan ve sadece onun formasını giydiği Real Madrid'e veda ediyor.
 
Kariyerinde ilk kez başka bir takımın formasını giyeceğine dikkat çekilen 34 yaşındaki eldivenin, sekiz takım tarafından son derece ciddi bir şekilde transfer edilmek istendiğini belirtildi. Bu takımların Casillas'ı kadrolarına katma konusundaki şanslarını tartıya koyan gazete Beşiktaş'ı altıncı sıraya koyduğu listede Fenerbahçe'yi en şanslı sekizinci ekip olarak gösterdi ancak iki ekibe aynı oranı verdi (1'e 16).   
 
İngiliz Tottenham Kulübü'nü, Casillas'ın gideceği ekipler içerisinde favori olarak (1'e 5) gösteren Marca gazetesi, bir diğer İngiliz ekibi Arsenal'e ikinci basamakta yer verdi. İsmi verilmeyen bir Arap takımı ve bir Amerika takımının da bulunduğu listede İtalya'dan ise, kalesini eski bir Galatasaraylı'nın koruduğu Roma yer aldı. PSG son sırada gösterildi.

Milliyet