Emre Mor transferinde problem var

Emre Mor transferinde problem var
Güncelleme:

Inter ile anlaşmaya varan Emre Mor konusunda İtalyan ekibinden açıklama geldi ve Dortmund ile yapılan görüşmelerde problem olduğu kaydedildi.

Emre Mor transferi için flaş açıklama! Inter'in Dortmund'dan transferi için girişimlerde bulunduğu Emre Mor konusunda İtalyan kulübünden açıklama geldi.

Inter'in hisselerini elinde bulunduran Suning Grub'ta Teknik Menajer olarak görev alan Walter Sabatini, Emre Mor transferinde sorun olduğunu söyledi.

Walter Sabatini yaptığı açıklamada, "Emre Mor transferinde bazı problemler var. Ancak daha hafta başındayız, henüz pazartesi. Bu hafta bakacağız" ifadelerini kullandı.

İKİ YILLIK KİRALAMA + 15 MİLYON EURO

Inter'in, Dortmund ile 2 yıllık kiralama üzerine görüşmeler yaptığı ve satın alma opsiyonunun da 15 milyon euro olduğu kaydedildi. Çizme basını daha önce Inter'in Emre Mor'un transferi için Dortmund'a 10 milyon euro + bonuslar şeklinde bir ödeme yapılacağını duyurmuştu ancak pazarlıkların bu kez satın alma opsiyonlu kiralama opsiyonu üzerinde yürüdüğü kaydedildi.

20 yaşındaki oyuncunun menajeri Muzzi Özcan, milli futbolcunun Inter'le anlaştığı yönünde basında çıkan haberleri doğrulayarak kısa süre içinde resmi imzaların atılacağını söylemişti.

Borussia Dortmund Emre Mor'u 2016 yılında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'den 9,75 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. 20 yaşındaki milli oyuncumuz geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund formasıyla 19 resmi maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN EMRE MOR AÇIKLAMASI

Borussia Dortmund'dan Inter'e transfer olması beklenen Emre Mor hakkında, bir dönem İtalyan devinde forma giyen Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

İtalyan basınında Inter'in Emre Mor transferini değerlendiren Emre Belözoğlu, genç ismin gelecekte çok büyük bir futbolcu olacağını söyledi.

Emre Belözoğlu, genç ismi Fatih Terim'in ''Türk Messi'' olarak gördüğünü ve bacaklarında sanki bir motor varmış gibi hızlı olduğunu söylerken ''Emre Mor oyunu tek başına değiştirebilecek yetenekte bir oyuncu. Fatih Terim onu ''Türk Messi'' olarak gördü. Bacaklarında motor varmış gibi etkileyici bir hıza sahip. Sürati nedeniyle savunma oyuncuları onu durdurabilmek için büyük efor sarf etmek zorunda kalıyor'' dedi.

Tecrübeli oyuncu Emre Mor'un kollektif futbola uyum sağladığı zaman çok büyük bir futbolcu olacağını da ''Eski teknik direktörü Tuchel'in söylediği gibi Emre'nin kollektif futbol için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bunu yaptığında da çok büyük bir oyuncu olacak'' sözleriyle dile getirdi.

Sporx