Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs test sonucu açıklandı

Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs test sonucu açıklandı
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi hastalığı yendi. Siyah-beyazlıların başkanının yapılan son testinin sonucu negatif çıktı.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, geçen hafta koronavirüs testi pozitif çıkan Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin ikinci test sonucunun negatif olduğu belirtildi. Yönetim kurulu üyelerinin test sonuçlarının da negatif çıktığı kaydedildi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden Dr. Tekin Kerem Ülkü imzasıyla yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'ye, 13.05.2020 tarihli pozitif sonuç alınan Covid-19 testinin ardından yapılan antikor tarama testi ve 21.05.2020 tarihli Covid-19 testi ile klinik tarama çalışmaları negatif sonuçlanmıştır. Başkanımız Covid-19 enfeksiyonu ile ilgili herhangi bir bulgu göstermemekle birlikte gerekli takip ve izolasyon süreci Sağlık Bakanlığımızın önerileri doğrultusunda devam etmektedir.
Yönetim Kurulu üyelerimize de ilgili tarihlerde yapılan tüm Covid-19 testleri negatif sonuçlanmıştır."

Daha önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay da koronavirüse yakalanmış ve yapılan tedavilerin ardından hastalığı atlatmışlardı.
 

Seçiniz...

Etiketler Ahmet Nur Çebi