Arda Turan 'gusülsüz sahaya çıkmam' dedi

Arda Turan 'gusülsüz sahaya çıkmam' dedi

İspanya'da bir gazeteye röportaj veren Arda Turan, sahaya çıkmadan önceki alışkanlıklarını anlattı.

Kariyerinde çok büyük katkıları bulunan G.Saray ile Atletico Madrid’in İspanya’da önümüzdeki çarşamba günü yapacağı karşılaşmayı Arda Turan da izleyecek...

İki kulüpte de 10 numaralı formayı giyen Arda, Aslan’ı İspanya’da çok zorlu bir atmosfer beklediğini ifade edip “G.Saray’ın işi kolay değil. Zor bir karşılaşma olacak. A.Madrid dünyada son 5 yılın sahasında en iyi oynayan takımlarından biri. G.Saray’ın çok iyi konsantre olması gerekiyor” dedi.

İki kulübü de çok sevdiğini vurgulayan milli futbolcumuz,“Yerleri asla dolmaz. Bu yüzden bir taraf seçmem mümkün değil. İkisinin de gönlüne göre olsun. Umarım ortaya çıkacak sonuç ikisine de faydalı olur. Fakat bu durum pek mümkün gözükmüyor. Çünkü G.Saray’ın, bir üst tur şansını sürdürebilmesi için mutlaka kazanması gerekiyor” diye konuştu.

"GUSÜL ABDESTİ ALMADAN ÇIKMAM"

Katar maçı sonrası Doha’da The Peninsula gazetesine konuşan Arda Turan, “Barcelona’yı hayal etmiş miydin?” sorusu üzerine Arda,“Elbette... 2012’deki röportajımda bunu söyledim, o zaman bana gülenler oldu. Çünkü onların hayal güçleri yeterince büyük değil. Allah’a rüyalarımı bana bağışladığı için şükrediyorum” dedi.

Maça çıkmadan yaptığı şeyleri sıralayan Arda, “Kesinlikle dua ederim. Gusül abdesti almadan çıkmam. Sahaya sağ ayakla girerim. Maç öncesi özel ısınma zamanımda Yasin suresini dinlerim” diye konuştu.

"UMUT BULUT ADAMDIR"

Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan’la birlikte Periscope’ta hayranlarının sorularını yanıtladı.

G.Saray’da eleştirilen Umut Bulut’a sahip çıkan milli yıldız “Umut Bulut adamdır. Hiç öyle sallanacak bir durumu yok” ifadelerini kullanırken, Hamza Hamzaoğlu’nun ayrılmasına ise üzüldüğünü söyledi.