Beşiktaş'tan yıldız isme 3 milyon Euro !

Beşiktaş'tan yıldız isme 3 milyon Euro !
Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Roma’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Bruno Peres için kolları sıvadı.

Beşiktaş, transferde sağ beke odaklandı. Gökhan Gönül’e alternatif araya Siyah-Beyazlılar bugüne kadar birçok ismi gündeme alıp görüşmeler yaparken, henüz sonuca ulaşamadı. İtalyan Tuttospor Gazetesi’nin haberine göre Beşiktaş’ın savunmasın sağı için düşündüğü son isim ise Roma ile yollarını ayırmayı planlayan Bruno Peres.

TORİNO’NUN TEKLİFİ GEÇİLDİ

Gazetenin haberine göre Beşiktaşlı yöneticilerin Peres’in menajeriyle biraraya geldi. Peres’i Torino’nun da istediği ve yıllık 1.5 milyon euro+300 bin euro bonus teklifi yaptığı vurgularınken, Siyah-Beyazlılar’ın bu rakamın üzerine çıkarak, 2 milyon euro önerdiği belirtildi. Oyuncu ile prensipte anlaşan Beşiktaşlı yöneticiler daha sonra Roma Kulübü ile bonservis için pazarlık masasına oturdu.

ROMA İLE PAZARLIK SÜRÜYOR

Beşiktaş ilk olarak 2.5 milyon euro önerirken, daha sonra rakamı 3 milyon euroya çıkarttı. Ancak İtalyanlar bunu da yetersiz buldu. Kartal’ın son olarak 1 milyon euro kiralama bedeli ve sezon sonunda 4 milyon euro satın alma opsiyonu ile yeni bir teklif hazırladığı belirtildi. Bu teklife henüz yanıt vermeyen Romalı yöneticilerin kiralama bedelini biraz daha artırmayı hedeflediği ifade ediliyor.