Cüneyt Çakır amatör lig maçına atandı

Cüneyt Çakır amatör lig maçına atandı

Son yıllarda dünyanın en iyi hakemleri arasında gösterilen Cüneyt Çakır amatör lig maçına atandı.

Süper Amatör Lig'de bu hafta Beykozspor, Küçükköyspor'u ağırlayacak. Bu maçın iki takım açısından da önemi büyük... Gruptan çıkması için 50 puanla 3. sırada yer alan Beykozspor'un kendi evindeki bu maçtan galibiyetle ayrılması şart... 53 puanla 2. sırada bulunan Küçükköy'e ise 1 puan yetiyor.
 
Bu kritik maça ise Türkiye'nin son yıllarda büyük çıkış yapan hakemi Cüneyt Çakır atandı. Bu atamadan ötürü de Çakır'ın Süper Lig'de gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini yönetmesine kesin gözüyle bakılıyor.
 
Deplasman seyircisi yok
 
Süper Lig'de derbilerde uygulanan deplasman seyircisi yasağı ise bu maçta da mevcut... Küçükköy taraftarı Paşabahçe Stadı'nda oynanacak bu maçta takımının yanında bulunamayacak olmasından ötürü tepkili...
 
Beykoz'da heyecanlı bekleyiş

Beykoz semtinde maç öncesi büyük heyecan yaşanıyor. Dün gece taraftarlar Beykoz meydanında toplanıp, bayraklar ve meşalalerle takımın Kavacık'ta kamp yaptığı otele giderek oyunculara moral verdi. Geçtiğimiz haftadan beri duyrular yaparak Beykozluları maça davet eden taraftar grubu Boğazın Yargıçları, dün gece de tüm semti dolaşarak ertesi gün maç olduğunu bir kez daha hatırlattı.
 
58.jpeg

Fanatik