Eden Hazard futbol kariyerine veda etti

Eden Hazard futbol kariyerine veda etti
Güncelleme:

Real Madrid ile sözleşmesini fesheden 32 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Eden Hazard, aktif futbol kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.

Fransa’da Lille ve ardından Premier Lig’de Chelsea kariyeriyle dünya vitrinine çıkan Hazard, 2019’da 115 milyon Euro bedelle Real Madrid’e transfer olmuştu. İspanya’da yaşadığı sakatlıklarla bir türlü istediği formu yakalayamayan ve aldığı kilolarla eleştiri konusu olan Belçikalı yıldız hayal kırıklığı yaratmıştı.

 Real Madrid, Eden Hazard’ı bu yaz serbest bırakmıştı.

Belçikalı yıldız veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

”Kendinizi dinlemeli ve doğru zamanda dur demelisiniz. 16 yıl ve oynadığım 700’den fazla maçın ardından, profesyonel futbolcu olarak kariyerime son verme kararı aldım. Hayalimi gerçekleştirdim, dünya çapında birçok sahada oynadım ve eğlendim. Kariyerim boyunca harika menajerler, antrenörler ve takım arkadaşlarıyla tanışma şansına sahip oldum; bu harika zamanlar için herkese teşekkür ederim, hepinizi özleyeceğim.

Ayrıca oynadığım kulüplere, LOSC, Chelsea ve Real Madrid’e ve Belçika seçimim için RBFA’ya da teşekkür etmek istiyorum. Aileme, arkadaşlarıma, danışmanlarıma ve iyi ve kötü günlerimde yanımda olan insanlara özellikle teşekkür ederim. Son olarak, bunca yıldır beni takip eden ve oynadığım her yerde beni cesaretlendiren siz hayranlarıma çok teşekkür ederim. Şimdi sevdiklerimin tadını çıkarma ve yeni deneyimler yaşama zamanı.

Yakında saha dışında görüşürüz dostlarım.”