Effenberg'in başı penis skandalıyla belada

Effenberg'in başı penis skandalıyla belada

Almanya 2. Lig ekiplerinden Paderborn'un Türkiye'de yaptığı kamp sırasında skandal bir olay yaşandı.

Bundesliga 2'nci Lig ekiplerinden Paderborn'un forvet oyuncusu Nick Proschwitz'in Belek'teki kamp sırasında sarhoş halde pantolonunu indirerek, otelde çalışan bir kadına penisini göstermesi Almanya'da günün haberi oldu.

Almanya 2'nci Lig ekiplerinden Paderborn Teknik Direktörü Stefan Effenberg'in (47) başının, Belek kampında yaşanan penis skandalıyla dertte olduğu belirtildi.
 
Alman Bild Gazetesi, internet sitesinden yer verdiği bir haberinde, Paderborn Teknik Direktörü Stefan Effenberg'in, Belek'te yapılan kamp sırasında yaşanan penis skandalı ile zor günler yaşadığı ve görevinin de tehlikede olduğunu yazdı. Gazete, kulüp Başkanı Wilfried Finke'nin Stefan Effenberg'ten en kısa zamanda bu skandal ile ilgili rapor istediğini de kaydetti.
 
Skandal olayın raporunu kulübe sunma zorunluluğu olan Stefan Effenberg'e, kulüp menajeri Michael Born'un da rapor sunumunda eşlik edeceği belirtildi. 13 Ekim 2015 yılından beri Paderborn'un başında görev yapan ve bir süre öncesine kadar kulüp başkanın arkasında olduğu Stefan Effenberg'in, aynı desteğe sahip olmadığı ve her an işinden olabileceği yorumları da yapıldı.