Galatasaray'ın savunması başladı...

Galatasaray'ın savunması başladı...

Galatasaray yönetimi sözlü savunma için UEFA ile toplantıya girdi.

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, 4 yönetici ve bir avukat UEFA'nın İsviçre'de ki merkezine az önce giriş yaptı. UEFA'nın Finansal Fair Play Komisyonu'nun incelemeye aldığı ve kararını da bu ay sonunda vereceği Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek "Çok iyi hazırlandık, inşallah olumlu bir netice alacağız" dedi.
 
UEFA ile Galatasaray arasında ki toplantının öğlenden sonraya kadar süreceği belirtilirken çıkan sonuç UEFA tarafından ileri bir tarihte açıklanacak.
 
Yeni planlar sunulacak
 
Mali fair play kurallarına uymadığı gerekçesiyle UEFA tarafından 1+1 yıl Avrupa’dan men cezasıyla karşı karşıya kalma olasılığı bulunan sarı-kırmızılılar, başkan Dursun Özbek ve diğer yöneticilerle yeni savunmasını yapıyor.
 
Yetkililerle görüşen Galatasaraylılar, yeni planlarını sunacak. Burak Yılmaz’ın satışından, diğer hazırlanan somut projelere kadar hepsini dosyaya ekleyen Galatasaray kafilesi, mayıs ayında zarardan kurtulacaklarının garantisini verecek. Cim-Bom bundan dolayı UEFA’dan sezon sonuna kadar süre isteyecek.
 
Savunma Dupont’tan
 
Sarı-kırmızılıları ünlü avukat Dupont savunuyor.. Galatasaray’ın kararının herkesin beklentisinin aksine bugün çıkmayacağı, ancak açıklamanın şubat ayı sonuna kadar yapılacağı ifade edildi.
 
UEFA ile yapılacak görüşme hakkında da konuşan Başkan Dursun Özbek, “Burası bir hakimler kurulu, tavsiye edilen bir karar var. Buradan inşallah Galatasaray lehine çok iyi sonuç çıkarmaya çalışıyoruz. Ben ümitliyim” yorumunu yaptı.