Gazetecilere görülmemiş önlem

Gazetecilere görülmemiş önlem

Belçika Milli Takımı ilk idmanını bu sabah basına kapalı olarak gerçekleştirdi, antrenmana saha kenarına çekilen perde damga vurdu.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda performansı merakla beklenen ülkelerden bir tanesi olan Belçika, evsahibi ülke Fransa'ya ayak bastı. Kadrosunda Galatasaraylı Jason Denayer'in de bulunduğu, Lukaku, De Bruyne, Benteke ve Hazard gibi isimlerle sürpriz yapabilecek ekipler arasında gösterilen takım, Bordeaux kentinde ilk idmanını bu sabah gerçekleştirdi.

Sabah idmanı basına kapalı şekilde gerçekleştirildi. İdmana damga vuran ise ne sakatlık ne de başka bir gelişmeydi. Teknik direktör Marc Wilmots, basına kapalı antrenman anlayışını, yaratıcılığıyla yeni bir konsepte büründürdü. Ufak da olsa çalışmalarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyen ve takımın son durumunu görme peşindeki gazeteciler, Wilmots engeline takıldı.

Deneyimli teknik adam antrenman sahasının kenarına açılır-kapanır bir perde çektirdi. Gürüntü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyenler, Wilmots'un yaratıcılığına da şapka çıkarmadan edemedi. Belçika'nın bugünkü ikinci idmanı ise akşama doğru Chaban-Delmas Stadı'nda basına ve taraftara açık olarak gerçekleştirilecek.

Milliyet