Hakan Balta ve Mehmet Topal göz dolduruyor

Hakan Balta ve Mehmet Topal göz dolduruyor

Milli Takım’da Hakan Balta ile Mehmet Topal güven veriyor...

Ligde aldığı süre, maçlardaki performans, devamlılık ve Milli Takım antrenmanlarındaki durumlarını tartıya çıkaran ay-yıldızlı teknik ekibin liste başı, 33 yaşındaki Hakan Balta ile 30 yaşındaki Mehmet Topal oldu. İki emektar, dayanıklılık testlerinde de ilk sırada yer aldı

Avrupa Şampiyonası hazırlıklarında artık sona yaklaşan A Milli Takımımız’da futbolcuların performansları da büyük önem kazandı. Ay-yıldızlı ekipte bulunan 23 oyuncuyu tartıya koyan teknik heyet, çarpıcı bir sonuca ulaştı. Milli Takım’da yer alan isimler arasında “en zirvede” Hakan Balta ile Mehmet Topal çıktı.
 
Ay-yıldızlı oyuncuların ligde aldığı süreye bakan, devamlılıklarını inceleyen, sezon boyunca yaşadıkları sakatlıklar ve kartlar nedeniyle takımdan uzaklaşmalarını göz önünde bulunduran uzmanlar, bunlara lig sonundaki kamp sürecini de ekledi. Burada, antrenmanlardaki performansları ve dayanıklılık testindeki durumlarına da bakan teknik heyetin karşısında, takımın en tecrübeli isimleri çıktı.
 
Gençleri solladı

 
33 yaşında Galatasaray savunmasında yer alan Hakan Balta ile 30 yaşındaki Fenerbahçeli Mehmet Topal, bütün oyuncuların önüne geçerek gençleri geride bıraktı. 
 
Kırmızı-beyazlılarla birlikte Antalya’daki testlerde de ön sıraları kimseye bırakmayan iki futbolcu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in en güvendiği isimlerin başında geliyor.

Milliyet