İki gün boyuncu bu yollar kapandı !

İki gün boyuncu bu yollar kapandı !

İstanbul'da bugün yapılan olan koşu ve Beşiktaş - Bursaspor maçı için alınacak önlemler kapsamında trafiğe kapatılacak olan yollar duyuruldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, “Fun Run Series” koşusunun Üsküdar’da gerçekleştirilen 2. etabı ve Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanacak maç için alınacak önlemler kapsamında trafiğe kapatılacak olan yolları duyurdu.

Bugün 09.00–11.00 saatleri arasında gerçekleştirilen ‘Fun Run Series’ Koşusunun 2. etabı nedeniyle Üsküda’da bazı yollar 06.00’dan etkinlik bitimine kadar araç trafiğine kapalı kaldı.

YARIN DA DOLMABAHÇE’DE YOLLAR KAPALI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, stadyumlarda alınan ek tedbirler çerçevesinde Vodafone Arena’da oynanacak Beşiktaş – Bursaspor maçının oynanacak 11 Nisan 2016 tarihinde trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahları belirledi.

Yapılan açıklamaya göre;

– Dolmabahçe Caddesi Akaretler Kavşağından Kadırgalar alt ışıklara kadar trafiğe kapatılacak, trafik akımı Akaretler Kavşağından Dolmabahçe istikametine verilmeyerek Süleyman Seba Caddesinden Bayıldım Caddesi stadyum arkasına yönlendirilecektir.

– Kadırgalar Caddesi Bayıldım Caddesine kadar trafiğe kapatılacak, Kadırgalar Caddesi girişine Meclisi Mebusan Caddesinden gelen trafik akımı stadyum arkasına verilmeyerek Beşiktaş istikametine yönlendirilecektir.