Manisaspor'da büyük şok !

Manisaspor'da büyük şok !

Manisaspor Kulüp Başkanı Mergen, "Eski futbolcularımızdan Eray Ataseven ve Abdulkadir Özgen talimat vermiş avukatlara. Ondan sonra da bazı kupaları aldılar" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup lideri Manisaspor'un  başkanı Abdullah Mergen, eski futbolcuları Eray Ataseven ve Abdulkadir Özgen'in  borçlarından dolayı cuma günü kulüpte haciz işleminin yapıldığını bildirdi.
 
Mergen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta cuma günü eski  oyuncuları Eray Ataseven ve Abdulkadir Özgen'e borçlarından dolayı bazı  kupalarına haciz işlemi yapıldığını söyledi.
 
Avukatların söylediğine göre bu işlemin futbolcuların isteğine göre  gerçekleştiğini kaydeden Mergen, şöyle konuştu: "Biz onlara 'biraz bekleyin dedik' ama bu futbolcu kardeşlerimiz  talimat vermiş avukatlara. Ondan sonra da bazı kupaları aldılar. Eray'ın 70 bin lira Abdulkadir'in ise 230 bin lira alacağı var. Toplam 300 bin lira ediyor. Bu  paraları ödediğimizde kupaları geri alacağız. Bu oyuncuların karakterleri, bu  tarz davranışları bizleri hakikaten çok üzdü. Kim kaybeder? Kendileri kaybeder. Yapacak bir şey yok. Paramız olduğu zaman ödemeleri yapılacak. Şu anda daha  öncelikli borçlarımız, sıkıntılarımız var."
 
Mergen, ligde lider olduklarını hatırlatarak, bu yaşananların  kendilerini etkilemeyeceğini savundu. Bu tarz olayların Manisaspor için sürpriz olmadığını belirten, Mergen,  şunları kaydetti: "Biz iki senedir bu tip şeylerle boğuşuyoruz. Tek başımıza  uğraşıyoruz. Ne kadar dillendirsek de şehirde bu anlamda bir refleks yok. Bunlar  Manisaspor'un gerçekleri. Herkesin bildiği ama kimsenin ilgilenmediği gerçekleri.  Biz bugüne kadar her şeyi nasıl çözdüysek bunların da hepsini çözeriz. Kupaların  sadece manevi değerleri var. Bunları yapan, bu şekilde hareket edenler düşünsün. Daha önceki yönetimlerin sorumsuzca davranışları kulübü yönetmemeleri neticesinde  gerçekleşen durumlar bunlar."