Fenerbahçe'den erken veda !

Fenerbahçe'den erken veda !

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe deplasmanda Shakhtar Donetsk'e 3-0 yenilerek Devler Ligi'ne veda etti.

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Shakhtar Donetsk'e konuk olan Fenerbahçe'nin yolculuğu noktalandı.. İlk yarıyı geride kapatmasına rağmen, ikinci devrenin ilk 15 dakikası etkili olan sarı lacivertliler, peş peşe gelen gollere engel olamadı ve Avrupa Ligi'ne kaldı..

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına konuk olan Fenerbahçe'de, Hollandalı futbolcu Robin van Persie sakatlığından dolayı kadroya alınmadı.

Lviv Arena'da oynanan karşılaşmada, sarı-lacivertli takımda Van Persie şoku yaşandı. Hollandalı yıldız futbolcu, sağ üst ön adalesindeki zorlanma sebebiyle teknik direktör Vitor Pereira tarafından 18 kişilik maç kadrosuna dahil edilmedi. Maçtan önceki son antrenmanda takımdan ayrı çalışan ve kendisinini deneyen Van Persie, zorlu maçta takımını yalnız bırakmak zorunda kaldı.

İlk 11'de iki değişiklik
Teknik direktör Vitor Pereira, geçen hafta oynanan ve 0-0 sona eren ilk karşılaşmanın başlangıç kadrosunda iki değişiklik yaptı. Portekizli teknik adam, cezası biten Şener Özbayraklı'yı Hasan Ali Kaldırım'ın yerine sağ bekte oynatırken, sakatlıktan kurtulduktan sonra takımla sadece dün akşam çalışan Mehmet Topal'ın yerine ise daha hazır durumda Raul Meireles'e ilk 11'de şans verdi.

Sarı-lacivertlilerde, kalede Volkan Demirel oynarken savunma dörtlüsü Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Bruno Alves, Caner Erkin şeklinde oluştu. Savunmanın önünde Josef de Souza ile Meireles'e forma veren Pereira, sağ kanatta Nani, sol kanatta ise Sow'u oynattı. Forvet arakasında Diego Ribas görev alırken, ileri uçta Jose Fernandao sahaya çıktı.

Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği listede yer alan isimlerden, sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Van Persie'nin dışında, genç kaleci Erten Ersu, Michal Kadlec ve Hakan Çinemre 18 kişilik kadronun dışında kaldı. Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde ise Fabiano Ribeiro, Hasan Ali Kaldırım, Abdoulaye Ba, Mehmet Topal, Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk ve Miroslav Stoch yer aldı.

Şener, ilk kez Fenerbahçe forması giydi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Şener Özbayraklı ilk kez bir resmi maçta Fenerbahçe forması giydi. Geçen sezon Bursaspor'la UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçında kırmızı kart gördüğü için ilk müsabakada forma giyemeyen yeni transfer Şener Özbayraklı, Shakhtar Donetsk'le yapılan ilk maçta görev alamayarak cezasını doldurdu. İlk maçta Gökhan Gönül'ün sakatlığı Şener'in de cezası nedeniyle sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, sağ bekte oynamıştı.

Fred ilk 11'de
Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, doping testleri pozitif çıkan Brezilyalı futbolcusu Fred'i ilk 11'de oynattı. Rumen teknik adam, Brezilya Milli Takımı ile yer aldığı Copa America'da alınan doping numunesinin testleri pozitif çıktığı için bu karşılaşmada oynaması beklenmeyen Fred'i sahaya sürdü. Fenerbahçe Kulübü, ilk maçta da forma giyen Fred için UEFA'ya başvuru yapmış ancak sarı-lacivertlilerin bu itirazı reddedilmişti. Lucescu, yerel ligdeki son oynadıkları maçta ise Fred'i 18 kişilik kadroya almamıştı.

Öte yandan Lucescu, ilk maçtaki 11'ini bozmadı. Rumen teknik adam, geçen hafta İstanbul'da golsüz sona eren maçtaki kadroyu Ukrayna'da da sahaya sürdü. Ukrayna ekibinde cezası biten Olexandr Kucher ise 18 kişilik kadroda yer aldı.

Taraftar yalnız bırakmadı
Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını Lviv deplasmanında yalnız bırakmadı. Lviv Arena'da kendilerine ayrılan tribünün büyük bir bölümünü dolduran sarı-lacivertli taraftarlar, Shakhtar Donetsk tribünlerinden de bilet aldı. Sarı-lacivertli taraftarlar formaları ve atkılarıyla, Shakhtar Donetsk taraftarlarının arasında takımlarını destekledi. Başta Galatasaray ve Beşiktaş formalı olmak üzere diğer Türk takımlarının formalarını giyen Türk taraftarlar da Fenerbahçe'ye destek verdi. Toplam 35 bin kapasiteli stata yaklaşık 30 bin futbolsever maçı takip etti.

Aziz Yıldırım da izledi
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım karşılaşmayı statta takip etti. Zorlu maçta takımı yalnız bırakmayarak Ukrayna'ya gelen Yıldırım, beraberindeki sarı-lacivertli yöneticilerle kendilerini ayrılan bölümde karşılaşmayı izledi.

Shakhtar evinden uzak
Ukrayna'nın doğusundaki iç savaş nedeniyle Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe'yle yaptığı maçı kendi sahasında oynayamadı.

Geçen seneden bu yana lig ve Avrupa maçlarını Kiev ile Lviv'de oynayan Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe'yi Lviv'de ağırladı.

Lucescu'nun takımı, Fenerbahçe'yle Donetsk'e yaklaşık bin 200 kilometre uzaklıktaki Lviv şehrinde karşılaştı. Donetsk, Ukrayna'nın en doğusunda, Lviv ise en batısında bulunuyor.

Shakhtar Donetsk: 3 - Fenerbahçe: 0

Shakhtar Donetsk

Pyatov, Srna, Ordets, Rakitskiy, Shevchuk, Marlos, Stepanenko, Fred, Taison, Teixeira, Gladkiy

Fenerbahçe

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Kjaer, Alves, Caner Erkin, De Souza, Meireles, Nani, Sow, Diego, Fernandao

Gol: Dk. 25 Gladkiy, Dk. 65 Srna (Penaltı), Dk. 67 Teixeira (Shakhtar Donetsk)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ

Diğer sayfada...

[PAGE]

90.DK: Hakem Felix Zwayer müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor. Bu sonuçla temsilcimiz Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ediyor.

90.DK: Temsilcimizde Simon Kjaer, rakibi Viktor Kovalenko'ya yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakıyor.

90.DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

90.DK: Ceza yayı içerisinde topla buluşan Alex Teixeira yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmamızdan geri geliyor.

89.DK: Temsilcimiz son oyuncu değişikliği haklarını kullanıyor. Nani ve Şener oyundan alınırken yerlerine Miroslav Stoch ve Mehmet Topal oyuna dahil oluyor.

87.DK: Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Caner doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Andriy Pyatov sağ köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.

87.DK: Shakhtar Donetsk cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Marlos Bonfim oyundan alınırken yerine Viktor Kovalenko oyuna dahil oluyor.

85.DK: Ceza sahası sol çaprazının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Marlos dokunuyor ve Taison Freda yerden vuruşunu sol köşeye doğru gönderiyor ancak kaleci Volkan uzanıyor ve bu topa sahip oluyor.

84.DK: Hızlı gelişen Shakhtar Donetsk atağında sol kanatta topla buluşan Alex Teixeira rakibi Simon Kjaer'i geçmek isterken yerde kalıyor. Hakem Felix Zwayer, pozisyon sonrasında Simon Kjaer'i sarı kart ile cezalandırıyor.

83.DK: Shakhtar Donetsk cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Ivan Ordets oyundan alınırken yerine Oleksandr Kucher oyuna dahil oluyor.

82.DK: Shakhtar Donetsk cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oleksandr Gladky oyundan alınırken yerine Eduardo Da Silva oyuna dahil oluyor.

80.DK: Topla birlikte ceza yayına sokulan Alper ceza sahası içi sağ çaprazındaki Fernandao'yu görüyor. Fernandao bekletmeden pasını ceza yayı sağ çaprazındaki Nani'ye gönderiyor. Nani gelişine vuruşunu yapıyor ancak kaleci Andriy Pyatov üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

78.DK: Sarı lacivertli temsilcimizde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Raul Meireles oyundan alınırken yerine Alper Potuk oyuna dahil oluyor.

77.DK: Topla birlikte süretle ceza yayına sokulan Taison Freda sağ ayağının dışı ile vuruşunu yapıyor ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.

75.DK: Sow'un pası ile topla buluşan Diego sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yapıyor ancak kaleci Andriy Pyatov bu topu iki hamlede kontrol ediyor.

73.DK: Ceza sahası sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Nani ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Andriy Pyatov çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

71.DK: Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Diego ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

68.DK: GOL... Shakhtar Donetsk, Alex Teixeira ile durumu 3-0'a getiriyor. Kullanıdığımız köşe vuruşu sonrasında topu kontrol eden Taison Freda orta alandan savunma arkasına kaçan Alex Teixeira'yı görüyor. Sol çaprazdan ceza sahasına giren tecrübeli golcü vuruşunu yapıyor ve topu filelerle buluşturuyor..

65.DK: GOL... Dario Srna penaltı vuruşunda topu sol köşeden filelerle buluşturuyor ve takımını iki farklı üstünlüğe taşıyor.

65.DK: Penaltı vuruşunda topun başına Dario Srna geçiyor.

64.DK: Penaltı pozisyonu sonrasında kalecimiz Volkan sarı kart görüyor.

63.DK: Savunmada Simon Kjaer'in hatası sonucu topu çalan Marlos Bonfim sağ çaprazdan ceza sahasına giriyor ve Volkan'ın müdahalesi sonrasında yerde kalıyor. Hakem Felix Zwayer'in kararı penaltı.

61.DK: Saha kenarında temsilcimizin teknik direktörü Vitor Pereira ile Shakhtar Donetskli oyuncular arasında yaşanan gerginlik sonrasında hakem Felix Zwayer, Pereira'yı trübüne gönderiyor.

58.DK: Ceza sahası sol çaprazının gerisinde topla buluşan Nani ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Bruno Alves kafa ile topu altıpas alanına indiriyor ancak bu noktada hiç bir arkadaşı bulunmuyor.

57.DK: Gole çok yaklaştık! Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Nani doğrudan kaleyi düşünüyor ancak penaltı noktası üzerindeki Sow gelen topun yönünü kafa ile değiştiriyor. Kaleci Andriy Pyatov bu topu son anda çıkartıyor.

54.DK: Sağ kanatta topla buluşan Şener ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Kaleci'den seken top Fernandao'nun arkasında kalıyor ve son olarak savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.

52.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Nani ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Andriy Pyatov çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

50.DK: Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Diego doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

47.DK: Ceza yayı sol çaprazının biraz gerisinden kullandığımız serbest vuruşta Diego ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak golcü oyuncu Sow'un pozisyonu ofsayt.

46.DK: Müsabakanın ikinci yarısı temsilcimizin vuruşu ile başlıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Felix Zwayer ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45.DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

43.DK: Gole çok yaklaştık! Hızlı gelişen atağımızda sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Raul Meireles ortasını penaltı noktasına doğru hareketlenen Moussa Sow'a doğru gönderiyor. Sow kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Andriy Pyatov sağ köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.

41.DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Dario Srna ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu kafa ile karşılıyor.

38.DK: Sağ kanattan gelişen atakta Dario Srna son çizgiye inerek ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Ancak hakem Felix Zwayer topun dışarıdan falso olarak oyun alanına geldiğini işaret ediyor.

35.DK: Ceza yayına sokulan Diego yerden sert vuruyor. Savunmadan seken top ceza yayı üzerindeki Raul Meireles'in önünde kalıyor. Meireles bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Andriy Pyatov üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

34.DK: Bu dakikalarda yapılan faullerle oyun sık sık duruyor.

30.DK: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Shakhtar Donetsk'in topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

27.DK: Orta alan mücadelesinde Şener Özbayraklı, rakibi Taison Freda'yı faul ile durduruyor. Pozisyon sonrasında Şener sarı kart ile cezalandırılıyor.

25.DK: GOL... Oleksandr Gladky'nin golü ile Shakhtar Donetsk öne geçiyor. Sağ kanattan gelişen atakta Dario Srna yerden pasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Oleksandr Gladky vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

22.DK: Savunma arkasına atılan uzun topu sol kanatta Oleksandr Gladky kontrol ediyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

19.DK: Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Diego ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Bruno Alves kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Andriy Pyatov sol köşeye giden bu topu uzanarak kontrol ediyor.

18.DK: Sağ kanatta topla buluşan Şener Özbayraklı rakibi Vyacheslav Shevchuk'dan sıyrılmak isterken yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında Vyacheslav Shevchuk sarı kart ile cezalandırılıyor.

16.DK: Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Yaroslav Rakitskyi yerden çok sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

15.DK: Shakhtar Donetsk gole çok yaklaştı. Sol kanattan hızlı gelişen atakta Vyacheslav Shevchuk ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Bruno Alves'e çarpan top altıpas sol tarafında Oleksandr Gladky'de kalıyor. Gladky bekletmeden pasını penaltı noktası üzerindeki arkadaşı Alex Teixeira'ya gönderiyor. Alex Teixeira yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Volkan uzanıyor ve gole izin vermiyor.

13.DK: Ceza sahası sol çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Marlos Bonfim ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunmamız bu topu kafa ile karşılıyor.

10.DK: Caner sol kanatta topla buluşuyor ve ortasını ceza alanı sol çaprazına doğru ortasını gönderiyor. Bu noktada bulunan Fernandao kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.

9.DK: Temsilcimiz Fenerbahçe kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

6.DK: Sol kanattan gelişen atağımızda Caner ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Moussa Sow vuruşunu yapmak istiyor ancak hakem Felix Zwayer, Sow'un rakibi kaleci Andriy Pyatov'a faul yaptığını işaret ediyor.

4.DK: Ev sahibi Shakhtar Donetsk kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

1.DK: Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Marlos Bonfim yerden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Simon Kjaer'e çarpan top sağ direğin hemen yanından dışarı gidiyor.

1.DK: Hakem Felix Zwayer'in düdüğü ile mücadeleye ev sahibi Shakhtar Donetsk başlıyor.

- Oyuncular sahadaki yerlerini alıyorlar. Mücadele birazdan başlayacak.

- Temsilcimizde ise sakatlıkları bulunan Ertuğrul Taşkıran ve Gökhan Gönül forma giyemeyecek. Golcü oyuncu Robin Van Persie ise teknik direktör kararı ile 18 kişilik kadroya alınmadı.

- Shakhtar Donetsk’de sakatlığı bulunan Wellington Nem dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

- Ev sahibi ekip Avrupa Kupaları’nda daha önce karşılaştığı Türk takımlarına karşı yenilgi yüzü görmedi.

- Sarı lacivertliler bugüne kadar Ukrayna temsilcileri ile 5 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin 3’ü berabere sonuçlanırken 2 karşılaşmada ise temsilcimiz sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.

- Avrupa arenasında 192. maçına çıkacak Fenerbahçe, geride kalan 191 maçın 67’sini kazanırken 86’sını kaybetti ve 38 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı. Bu mücadelelerde rakip kaleye 237 gol gönderen kanaryalar kalesinde ise 294 gol gördü.

- Tüm gollü beraberliklerde ve Fenerbahçe’nin galibiyetinde turu geçen taraf temsilcimiz olurken Shakhtar Donetsk’in tüm galibiyetlerinde ise sarı lacivertliler turnuvaya veda ederek yoluna Avrupa Ligi’nden devam edecek. Karşılaşmanın 0-0 bitmesi durumunda ise 15’er dakikalık uzatma bölümü oynanacak. Eşitlik yine bozulmazsa seri penaltı atışları sonucu üst tura çıkacak ekibi belirleyecek.

- 28 Temmuz’da İstanbul’da oynanan ilk müsabaka 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.

- Lviv Arena’da oynanacak müsabakada Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer düdük çalacak.

- UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Öneleme turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geliyor.

SHAKHTAR-FENEBAHÇE
STAT:
 Arena Lviv
HAKEM: Felix Zwayer 
YAYIN: Digiturk 203 Nolu Kanal

SHAKHTAR DONETSK: Pyatov, Srna, Ordets, Rakitsky, Schevcuk, Fred, Stepanenko, Taison, Alex Teixeira, Marlos, Gladkiy
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Alves, Kjaer, Caner, Meireles, Josef, Nani, Diego, Sow, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

MAÇ ÖNCESİ

Diğer sayfada..

[PAGE]

Rakibiyle deplasmanda kozlarını paylaşacak sarı-lacivertli ekip, alacağı her türlü galibiyet ve gollü beraberliklerde adını bir üst tura yazdıracak.

Maçın 90 dakikası 0-0 sona ererse, karşılaşma 15'er dakikalık iki devre halinde oynanacak uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da galibiyetin dışında gollü beraberlikler Fenerbahçe'yi üst tura çıkartırken, 120 dakika sonunda gol olmazsa tur atlayan tarafı seri penaltı atışları belirleyecek

Shakhtar Donetsk ile Fenerbahçe arasında Ukrayna'nın Lviv kentinde oynanacak maç saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek.

Fenerbahçe'de, geçen sezon Bursaspor'la UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu maçında kırmızı kart gördüğü için ilk müsabakada forma giyemeyen yeni transfer Şener Özbayraklı'nın cezası sona erdi. Sarı-lacivertlilerde Şener, cezasını tamamlayarak takıma dönerken, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül takımını zorlu maçta yalnız bırakacak.

Shakhtar Donetsk takımında ise cezası biten Olexandr Kucher, teknik direktör Mircea Lucescu'nun görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Ukrayna'nın doğusundaki iç savaş sebebiyle Shahtar Donetsk maçlarını kendi sahasında oynayamıyor.

Geçen seneden bu yana lig ve Avrupa maçlarını Kiev ile Lviv'de oynayan Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe'yi Lviv'de ağırlayacak.

Lucescu'nun takımı, Fenerbahçe'yle Donetsk'e yaklaşık bin 200 kilometre uzaklıktaki Lviv şehrinde karşılaşacak. Fenerbahçe ise İstanbul'dan yaklaşık bin 400 kilometre mesafe kat ederek Lviv'de maça çıkacak. Donetsk Ukrayna'nın en doğusunda Lviv ise ülkenin en batısında bulunuyor.

Maç saatinde Ukrayna'da hava sıcaklığının 20 derece olması bekleniyor.

SHAKHTAR-FENEBAHÇE

STAT: Arena Lviv
HAKEM: Felix ZwayerSAAT: 21.45
YAYIN: Digiturk - SPOR3.COM

SHAKHTAR DONETSK: Pyatov, Srna, Ordets, Kucher, Azavedo, Stepanenko, Malyshev, Taison, Alex Teixeira, Marlos, Gladkiy
TEKNİK DİREKTÖR: Mircea Lucescu

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Alves, Kjaer, Caner, Meireles, Josef, Nani, Diego, Sow, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira