Thomas Tuchel: Falcao'ya özel önlem almayacağız

Thomas Tuchel: Falcao'ya özel önlem almayacağız
Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında Galatasaray'a konuk olacak Paris Saint-Germain'de Teknik Direktör Thomas Tuchel, maç öncesi yaptığı açıklamada, büyük bir takıma karşı deplasmanda oynayacaklarını belirterek, Falcao'ya da özel önlem almayacaklarını ifade...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda Galatasaray deplasmanına çıkacak olan Paris Saint-Germain’de Teknik Direktör Thomas Tuchel, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

PSG İSTANBUL'A GELDİ! İŞTE O TANITIM VİDEOSU

İlk olarak Uruguaylı yıldız Cavani hakkındaki soruyu yanıtlayan Alman teknik adam, “Cavani’nin şu anda herhangi bir ağrısı yok ama kafası rahat değil. Hareketlerinin hızlanması gerekiyor ve topa vuruşlarında henüz rahat değil. Biraz daha sabretmemiz gerekiyor onun için” ifadelerini kullandı.

Cavani’nin yanı sıra yeni transfer Icardi’nin de 2 ay top oynamadığına dikkat çeken Tuchel, “Kendisini geçen hafta Bordeaux maçında 10 dakika denedik. Bugünkü antrenmanda yüzde kaç hazır olduğu hakkında fikir elde edilecek. Takıma tekrar dönmesi kolay değil tabii ki. Bugünkü antrenman belli olacak. Mbappe ve Moting’in de antrenmanlardaki durumlarına bakacağız ve karar vereceğiz” diye konuştu.