Sao Paulo sahaya köpeklerle çıktı

Sao Paulo sahaya köpeklerle çıktı

Brezilya Birinci Futbol Ligi'nde geçtiğimiz pazar günü oynanan Sao Paulo-Palmeiras maçında ilginç bir etkinliğe imza atıldı.

Bilindiği üzere futbol takımları sahaya genellikle çocuklarla çıkar. Ancak, Morumbi Stadı'ndaki karşılaşmaya ev sahipliği yapan Sao Paulo takımı çok farklı bir şey yaptı ve sahaya köpeklerle çıktı.

Sao Paulo Kulübü yetkilileri sokak köpeklerine sahip çıkılması için bu fikri hayata geçirdiklerini belirtirken, söz konusu sosyal sorumluluk projesi tüm dünyada büyük ilgi gördü.

Sao Paulo'nun sahaya çıkışı sırasında ufak tefek karışıklıklar da yaşandı, hatta köpeğin biri sahaya çişini de yaptı (!) ama bu etkinlik herkes tarafından takdirle karşılandı.

Brezilya Ligi'nde ilk 5'e girme mücadelesi veren Sao Paulo ile Palmeiras'ın mücadelesi, Carlinhos (Dk.60) ve Robinho'nun (Dk.90) karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

AHMET ÇAKAR'DAN AĞIR GÖNDERME !

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar, Galatasaray taraftarını kızdıran bir yorumda bulundu. Çakar, Melo'ya "köpek" imasında bulundu. Çakar, sunucu Ertem Şener'in "Sao Paulo'dan örnek hareket. Sahaya köpeklerle çıkmışlar" haberini sunarken araya girerek, "İlk kez mi çıkmış? Galatasaray 3 sene köpekle çıktı" dedi.

Çakar daha sonra bu sözlerinin bir ironi içerdiğini belirterek, "Melo'nun sosyal medya hesabından retweet ettiği bir görsel için" böyle bir ifade kullandığını söyledi.