''Aile gibi olmuştuk''

''Aile gibi olmuştuk''

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Teknik Direktör Slaven Bilic’le karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını ifade etti.

Başkan Fikret Orman, Bilic’le karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını ifade etti. Hırvat teknik adam ve ekibinin çok zor şartlarda görev yaptığının altını çizen Orman, “Stat olmadan oynamak ve üç kulvarda mücadele etmek zordu. Birçok sıkıntılar yaşadık ancak hocamız her konuda çok yapıcı, tam bir Beşiktaşlı gibi, yönetimle koordinasyon içinde hiçbir şeyi mazeret edinmeden mücadele etti. Maç skorları istediğimiz gibi olmadı. En çok da Bilic başarıyı istiyordu. Çok önemli bir taraftarı, bir Beşiktaşlıyı kazandığımızı düşünüyorum. Hocamızla aile gibi olmuştuk. Ayrılık konusunda en çok üzülenlerden biri kızım oldu dedi. Başkan Orman, Beşiktaş’a yakışır şekilde Bilic’e veda ettiklerini sözlerine ekledi.

Takımla vedalaştı

Bilic dün sabah kulüp tesislerinde bir araya gelen futbolculara da veda etti. Duygusal bir konuşma yapan Hırvat hocanın, “Belki bazılarınız bana kırgın olabilir ama şunu unutmayın ki herkese elimden geldiği kadar objektif yaklaşmaya çalıştım. Oyuncu tercihlerim şahsi kararlarım değil futbol kararlarıydı. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Futbol bu belki kiminizle başka takımlarda bir araya gelebiliriz belki de birbirimize rakip olabiliriz. Malesef bu sezon noktayı koyamadık. Şampiyonluğa çok yaklaşmıştık. Ben de böyle bitmesini istemezdim. Ama ben sizlerin önümüzdeki sezon Türkiye’de şampiyon olacağınıza inanıyorum. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyorum” diye konuştuğu öğrenildi. Bilic’in konuşması sırasında bazı futbolcuların gözlerinin dolduğu öğrenildi.

Başkan Fikret Orman toplantının sonunda Slaven Bilic’e kartal heykeli hediye etti.