''Akhisar maçı çok gollü olacak''

''Akhisar maçı çok gollü olacak''

Jose Morais, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının çok gollü bir maç olmaya aday olduğunu söyledi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Akhisar Belediyespor karşılaşmasının çok gollü bir maç olmaya aday olduğunu söyleyerek, "Çünkü ligimizin en iyi 3 forvetinden ikisi sahada olacak. Eto'o ile Rodallega" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Akhisar Belediyespor, Antalya Arena'da pazar günü saat 16.00'da karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Teknik direktör Josse Morais yönetimindeki antrenmana, ülkesinin milli takımında yer alan kaleci Mbolhi, sakat Chico katılmadı, Lazarevic ise salonda çalıştı. Kırmızı beyazlılar, antrenmanda koşu, ısınma hareketleri ve pas çalıştı. İzlemeye kapalı ikinci bölümde de Morais futbolcularına taktik çalıştırdı.
 
Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Morais, Akhisar Belediyespor maçının önemine değindi. Takımının iyi durumda olduğunu ve Akhisar Belediyespor maçını kazanmak istediklerini vurgulayan Morais, "Bizim için çok önemli bir maç olduğunu düşünüyorum. Çok da gollü olacağını düşünüyorum. Çünkü ligimizin en iyi 3 forvetinden ikisi sahada olacak. Eto'o ile Rodallega. Fakat biz maça 3 puan için çıkacağız. Kazanacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.
 
Akhisar Belediyespor maçına odaklandıklarını kaydeden Morais, takımın 90 dakika iyi futbol oynayabilecek performansa sahip olduğunu dile getirdi.