''Art niyet aranmasın''

''Art niyet aranmasın''

Fikret Orman, eski başkanlar ve yöneticilerle geçen hafta bir araya geldiği yemekli toplantıyı değerlendirdi.

Beşiktaş Başkanı, Serdar Bilgili’nin girişimiyle TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve siyah-beyazlı kulübün eski idarecileriyle buluştuğu toplantı için, “Sayın Demirören üç yıldır TFF’nin başında. Biz bu dönemde tek kupa kazanamadık? Kimse art niyet aramasın” yorumunu yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman geçtiğimiz hafta eski başkanlardan Serdar Bilgili’nin girişimiyle Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve siyah-beyazlı kulübün eski yöneticileriyle bir araya geldiği yemekli toplantıya ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Marmara Üniversitesi’nde katıldığı organizasyonun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Orman, “Sayın Serdar Bilgili kendi dönemindeki yönetici arkadaşlarını bir yemeğe davet etti. Bu yemekle ilgili farklı şeylerin konuşulması çok gereksiz. Sayın Yıldırım Demirören üç senedir TFF’nin başında. Biz üç senede bir tane kupa kazanabildik mi? Hakemler üç senedir bize tokat atıyor. Üç senedir bize göre hakkımız yenirken, Yıldırım Demirören, Almanya Futbol Federasyonu Başkanı mıydı? O nedenle hiç kimse farklı şeyler düşünmesin ve bu yemeğin ardında bir art niyet aramasın” ifadelerini kullandı.

Başkan Fikret Orman devre arası transfer çalışmaları ve Teknik Direktör Şenol Güneş’le sözleşme uzatmak istedikleri iddialarını da değerlendirdi.

‘Hedef şampiyonluk’

Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, “Eğer bütçemiz el verirse devre arasında transfer yapabiliriz. Takımdan hiç kimseye şu an için bir teklif gelmedi. Zaten biz oyuncu satmayı da düşünmüyoruz. Şenol Güneş ile devam eden bir sözleşmemiz var. Ne biz hocaya ne de hocamız bize bu konuyla ilgili bir şey sormuyor. Bizim bu sezon tek hedefimiz şampiyonluk. Tamamen lige motive olmuş durumdayız” yorumunu yaptı.

Milliyet