''Benim için büyük gurur''

''Benim için büyük gurur''

Fikret Orman, Denys Boyko ve Aras Özbiliz’den sonra Getafe’den transfer edilen Alexis Delgado ile de buluştu.

Alexis Delgado, Başkan Fikret Orman’la birlikte Vodafone Arena’yı gezerken, “Beşiktaş gibi bir kulübün beni takip etmesi ve bulması büyük bir gurur” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Denys Boyko ve Aras Özbiliz’den sonra Getafe’den transfer edilen Alexis Delgado ile de buluştu. Vodafone Arena’da gerçekleştirilen görüşmede Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları da yer aldı.

Başkan Orman, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, “Takıma başka bir takviye düşünmüyoruz. Bu noktadan sonra konsantre olunması gereken tek şey Beşiktaşımızın şampiyonluğu. Şu anda esas olarak sezon sonu için çalışıyoruz” dedi.

Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarının yoğun kar yağışı yüzünden ertelenmesini değerlendiren Fikret Orman, “Ne zaman bizim maçımız var, kar yağışı başlıyor. ‘Hayır var’ demek lazım. Takımımız çok kuvvetli. Kuvvetli kadromuzla çıkacağız, topumuzu oynayacağız” yorumunu yaptı.

Beşiktaş ile 2.5 yıllık anlaşma sağlayan Alexis ise çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. 30 yaşındaki başarılı savunmacı, “Burada olmak beni çok mutlu ediyor. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi ve bulması büyük bir gurur. Bir insanın böyle karşılanması da çok hoş ve sevindirici bir şey. Buraya büyük bir heyecanla geldim. Ligin en iyi şekilde geçmesi ve takım için en büyük kazançları sağlamak benim açımdan en önemlisi” ifadelerini kullandı.