''Diarra'ya cevap bile vermedik''

''Diarra'ya cevap bile vermedik''

Levent Nazifoğlu, transfer döneminden futbol takımının son durumuna kadar birçok konuya açıklık getirdi.

Transferi arapsaçına dönen Lassana Diarra konusuna Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu son noktayı koydu, “30 bin euroluk ev ve 2’şer tane 150 bin euroluk araba istedikten sonra cevap bile vermedik” diye konuştu.

Beyaz TV’ye konuşan Levent Nazifoğlu, özellikle Lassana Diarra olayını detaylarıyla anlattı. Diarra’nın transfer görüşmelerini yokuşa sürdüğünü belirten sarı-kırmızılı idareci, yaşananları şöyle anlattı; “Diarra transferinin olmamasının birçok nedeni var. Biz para konusunda Lokomotiv Moskova ile de anlaştık. Yapacağımız bütün kontratlarda aylık ödeme yapmak istedik. Herhangi bir ceza aldığında biz de bir peşin para verip de kulübümüz mağdur olmasın diye. Bir kere bunu kabul etmediler. Çok garip istekleri oldu bizden. 30 bin euroluk bir ev istedi. 2 tane 150 bin eurodan aşağı olmayacak araba talep etti. Bunları talep ettikten sonra biz Diarra’ya cevap bile vermedik. Diarra’yı biz istemedik.”

Nigel de Jong’u Felipe Melo’ya benzettiklerini de belirten Levent Nazifoğlu, “Melo ile de Jong’un stilleri birbirlerine çok benziyor. Hırçınlıkları da birbirine benziyor. Ama de Jong, Melo’dan daha akıllı gibi geliyor bana” yorumunu yaptı.

‘Acayip bir disiplin var’

Galatasaray’da Jan Olde Riekerink’in çok iyi bir takım ortamı kurduğunu belirten yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, takımın çok disiplinli olduğunu söyledi. Riekerink ile iyi arkadaş olduklarını vurgulayan Nazifoğlu, “Biz bir kere Riekerink ile çok iyi arkadaşız. Benim en az 6-7 saatim Florya’da geçiyor. Bunun 1-2 saati mutlaka beraber oluyoruz Riekerink’le. Acayip bir disiplin var takımda. Bizi bu çok mutlu ediyor” dedi.