''Ersun Yanal ne dediyse çıktı''

''Ersun Yanal ne dediyse çıktı''

Süleyman Hurma, Trabzonspor’dan ayrılışıyla ilgili Tivibu Spor’a çarpıcı açıklamalar yaptı.

Trabzonspor’la yolları ayrılan eski idari menajer Süleyman Hurma, “Ersun Yanal sezon başında bana bir rapor vermişti. Hem takım hem de insan kalitesi olarak ne yazdıysa hepsi doğru çıktı” dedi.

Süleyman Hurma, Trabzonspor’dan ayrılışıyla ilgili Tivibu Spor’a çarpıcı açıklamalar yaptı. Bordo-mavili kulüpte kısa süre idari menajerlik görevinde bulunan Hurma, “Lige başladığımızda oynadığımız futbolla şampiyonluğun favorisi konumundaydık. Ancak sonra kulübün içinde ve şehirde acayip şeyler oldu. Bunlar bir takımın veya bir kişinin göğüsleyebileceği şeyler değildi” diye konuştu.

Ersun Yanal’ın Trabzonspor’dan ayrılmasını değerlendiren Süleyman Hurma yaşanan sorunlara dikkat çekti. Deneyimli idareci, “Yanal’ın istediği transferler yönetim tarafından yapılabilecek gibi görünmüyordu. Yanal’ın bana verdiği raporda ne yazıyorsa hepsi doğru çıktı. Hem takım kalitesi hem de takım içindeki insan kalitesi olarak hepsi ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş’ı favori gördüğünü de belirten Hurma, Arsenal’in, Oğuzhan Özyakup’ı kadrosuna katmak istediği yönündeki haberler için ise “Oğuzhan paraya çevrilebilecek bir futbolcu. İlla ki satılması gündeme gelse ben olsam 5 milyon euroya satmanın bir yolunu bulurdum” yorumunu yaptı.