''Eto'o ile her konuda anlaştık''

''Eto'o ile her konuda anlaştık''

Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o ile ilgili Mısır'dan şaşırtan bir transfer açıklaması geldi.

Sezon başında Antalyaspor’a transfer olan Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o, saha içi ve saha dışındaki tavırları ile kısa sürede taraftarın sevgisini kazandı. Ancak devre arası transfer döneminin gelmesi ile birlikte 35 yaşındaki golcünün de takımdan ayrılacağı söylentileri yayılmaya başladı.

İlk olarak Çin Süper Ligi takımlarından Jiangsu Suning’in ilgisini çeken Eto’o ile ilgili şimdi de Mısır’dan bir iddia geldi. Smouha takımın başkanı Farag Amer, yıldız futbolcu ile her konuda anlaştıklarını söyledi. Mısır basınına konuşan Amer “Önümüzdeki günlerde Eto’o, Mısır’a gelecekti. Kendisi ile 1,5 yıllık anlaşma yaptık. Ancak oyuncunun menajeri tarafından bizden istenen ‘sakatlık sigortası’ ve ekstra komisyon taleplerini çözmeye çalışıyoruz” dedi.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Samuel Eto’o’nun satılıp satılmayacağı konusunda daha önce Çin’den gelen teklifin ardından yaptığı açıklamada “Antalya’dan çok mutlu ve ayrılmayı düşünmüyor. Olur da baş döndürücü teklif gelirse ve kendisi de gitmek isterse transfer gerçekleşebilir” demişti.

Sözcü