''Gece gündüz aklımdan çıkmıyor''

''Gece gündüz aklımdan çıkmıyor''

Galatasaraylı futbolcular Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu ve Olcan Adın, Mersin İdman Yurdu maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın, Mersin İdman Yurdu karşısında tek golünü atarak alınan 3 puanda büyük pay sahibi olan Yasin Öztekin, "Ben ilk defa böyle bir heyecan yaşıyorum. Gece gündüz aklımdan çıkmıyor. Ben o kadar şampiyon olmak istiyorum ki aklımda başka hiçbir şey yok" dedi.

Yasin, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Çok zor bir deplasmanda puan aldıklarını belirten Yasin, şöyle konuştu:

"Kazandığımız için çok mutluyuz. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Mersin de iyi oynadı tebrik ediyorum. Bizim için her maç final maçı. Onun bilincinde buraya geldik. O yüzden ben bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gol attığım için de çok mutluyum. İnşallah önümüzdeki 3 maçı da kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Tabi ki bizim için her maç final maçı önce evimizde Gençlerbirliği'ni yenmek istiyoruz. Daha sonra Beşiktaş maçı var. Şu an Beşiktaş maçını düşünmüyoruz. Önümüzdeki Gençlerbirliği maçına iyi hazırlanıp 3 puanı almak istiyoruz."

Fernando Muslera'nın kurtarışlarını da değerlendiren Yasin, Uruguaylı file bekçisinin dünyanın en iyi kalecilerinden biri olduğunu ileri sürdü. Yasin, kritik maçlarda gol attığının hatırlatılması üzerine, "Ben kanat oyuncusuyum. Aslına baktığınızda az bile attım. Normalde daha fazla atmam lazım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Allah'a şükür golümü attım. Ben ilk defa böyle bir heyecan yaşıyorum. Gece gündüz aklımdan çıkmıyor. Ben o kadar şampiyon olmak istiyorum ki aklımda başka hiçbir şey yok" ifadelerini kullandı.

Sabri Sarıoğlu: "Maçlarımızı kazandığımız sürece şampiyon zaten biz olacağız"

Galatasaray'ın savunma oyuncularından Sabri Sarıoğlu da zorlu bir dönemi girdiklerini anlatarak, önlerinde 3 maç kaldığını ve şampiyonluğun kendi ellerinde olduğunu kaydetti. İyi futbol oynayamadıklarını ancak mücadele ettiklerini savunan Sabri, "Artık her şey bizim elimizde. Önümüzde 3 maç kaldı. Bütün maçları kazanınca şampiyon olacağız. O yüzden biz önümüzdeki maçlara bakarak teker teker kazanmamız lazım" şeklinde görüş belirtti. Sabri, kaleci Muslera'nın performansının sorulması üzerine, "Türkiye'nin en iyi kalecisi hiç tartışmasız Muslera" yorumunda bulundu.

Olcan Adın: "Her maç artık çok daha önemli. İnşallah şampiyon olmak istiyoruz"

Mersin İdman Yurdu karşısında oyuna sonradan giren Olcan Adın ise Mersin deplasmanının her zaman zor olduğunu ancak kazanmayı bildiklerini söyledi. Önlerinde 3 maç kaldığını anımsatan Olcan, "Bu maçları kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Yani her maçın ayrı bir zorluğu var. Bu maç da zorluydu. Son haftalarda iyi puanlar aldık. Olması gereken de bu. Kazanmamız gerekiyor. Her maç artık çok daha önemli. İnşallah şampiyon olmak istiyoruz. Muslera tabi ki büyük bir kaleci. Arkamızda olduğu sürece kendimizi daha güvende hissediyoruz" şeklinde konuştu.