''Gomez'e saygı duyuyorum ama...''

''Gomez'e saygı duyuyorum ama...''

Kartal’ın yeni forveti, Siyah-Beyazlı futbolseverlere mesaj gönderdi.

Uzun uğraşlar sonucunda kadroya katılan Vincent Aboubakar, önceki gün Beşiktaş’ın U21 takımıyla yaptığı hazırlık maçında ilk golünü attı.
 
24 yaşındaki Kamerunlu yıldız, uyum sürecini hızlı bir şekilde aşmak istediğini belirtirken, takımdaki herkesin kendisine çok yardım ettiğini dile getirdi.
 
Gomez’in boşluğunu doldurup dolduramayacağı da tartışılan yıldız oyuncu, “Gomez’e saygı duyuyorum çünkü büyük bir oyuncu. Ancak herkesin özellikleri farklı. Buraya neden geldiğimi biliyorum. Atabildiğim kadar gol atacağım ve biliyorum ki taraftarlar beni sevecek. Çünkü her zaman oynadığım takım için elimden geleni ortaya koyan bir futbolcuyum” ifadelerini kullandı.
 
‘Quaresma çok önemli’
 
Quaresma ile Porto’da çok başarılı olduklarının altını çizen Aboubakar, “Beşiktaş’a gelme sürecimde kendisiyle sürekli konuştuk. Bana buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu anlattı. Porto’da başarılıydık ama burada daha başarılı olacağız. Onunla aynı takımda olmak çok önemli” dedi. Şampiyonlar Ligi’nde ilk hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirten Kamerunlu golcü, “Hem ligde hem de Avrupa’da mücadele edeceğiz. Buna kupa da eklenecek. Amacımız 3 kulvarda da başarılı olmak.  Zaten takımda çok kaliteli oyuncular var. Bu rekabet ortamı, bizi başarıya ulaştıracak en önemli etkenlerden biri” diye konuştu.

Fanatik