''Günah ya, vallahi günah''

''Günah ya, vallahi günah''

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 3-2 kazandıkları Osmanlıspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, saha zeminine isyan ederek, "Günah ya, vallahi günah. Buz olabilir, ama bozuk olmaz" dedi.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Kazanmak önemli ama, futbol oynamak daha önemli. Futbol oynamak için koşulların iyi olması gerekiyor. Soğukluğu değiştiremeyiz, ama zemin kontrolü bizim elimizde. Günah ya, vallahi günah. Buz olabilir, ama bozuk olmaz. Osmanlı sahasında maç kazanamıyor diyorlar, kazanamaz tabii. Buna izin vermek günah, sakatlanır."

"Bir dengesizlik var"

"Bütün oyuncuların kazanmak için oynaması önemliydi. Bir dengesizlik var. Sivas'ın takımı orada oynamak istemiyor. Sivas vermiyor sahasını gibi bir durum var. Kenarda çocuklar topu geç atacak, zemin kötü olacak. Artık geçelim bunları, 50 sene önce yapılıyordu. Bugünkü oyunun kötülüğünden çıkmak için söylemiyorum bunu. Her şey iyi olacak, biz de seyredeceğiz."

"Herkes konuşuyor, bana sıra gelmez"

"Kim ince ince doğranıyor, kim ne yapıyor, ben de bunları söylersem. Hakem golü verirse, santra yaparsın, vermezse yapmazsın. Herkes konuşuyor zaten, bana sıra gelmez. Gökhan Töre bizim için çok önemli, ama bir düşüş yaşıyor. Isınırken bir sıkıntısı oldu, o yüzden oynatmadım. İyi bir Gökhan ile daha çok maç alacağız. O da biliyor, bilmesi gerekiyor."

Şenol Güneş'in basın toplantısındaki açıklamaları ise şöyle:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'u 3-2 yendikleri maçta, futbolcularının kötü zemin nedeniyle sakatlık korkusu yaşadığını ifade etti. Osmanlı Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Güneş, zemini eleştirdi.

"Osmanlıspor'a da yazık oluyor"

Ev sahibi ekibin de sahanın durumundan etkilendiğini kaydeden Şenol Güneş, "Maç sahası gördüğünüz gibi buz olabilir, soğuk olabilir ama kötü bir zeminde Osmanlıspor'a da yazık oluyor. Onlar da bir maç dışında kazanamadı. Bugün 3 puan aldık sevinçliyim. Oyuncularım sahaya adapte olamadılar. Zor bir maçı 3 puanla geçtik. 50 sene önceki anlayış devam ediyor. Top toplayıcı çocuklar topu getirmiyor, oyunu ağırlaştırıyor" diye konuştu.

"Üçüncü ligde böyle sahalar olmaz"

Değerli futbolculara sahip olduklarını belirten deneyimli teknik adam, "Sahanın zemini çok kötüydü. Üçüncü ligde böyle sahalar olmaz. Bu takımları lige almam. Oyuncu giremiyor. Sakatlanacağım diye korkuyor. Oyuncular geçen seneki saha olmadığını söylediler. Bu sadece bir tespitti" ifadelerini kullandı.