''Hep birlikte başarabiliriz''

''Hep birlikte başarabiliriz''

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 4-2 kazandıkları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Timsah Arena’da ilk maçın çok anlamlı geçtiğini belirterek camiaya mesajlar verdi.

Birlik çağrısında bulunan Hamzaoğlu, “İnşallah başarılı olacağız. Bursaspor çok güzel şeyler yapabilir. Birbirimize güvenerek, birbirimizle kenetlerek çok güzel şeyler başarabiliriz” dedi.

Taraftarlara teşekkür eden tecrübeli hoca, “Geldiğim ilk günden beri inanılmaz destek var. Kolay değil hocaların camialar tarafından kabul edilip, sindirilmesi. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Oyuncularını da galibiyet için tebrik eden başarılı antrenör, “2-0’dan sonra oyundan kopmadılar, tebrik ediyorum oyuncularımı. Hep pozitif yöne çekmek için uğraştılar. Devre arasında rahat olmalarını söyledim. Ufak tefek rütuşları yaptık. Zaten oyun da farklı yere geldi” yorumunu yaptı.

Sevgi seli

Bursaspor taraftarları, Atatürk Stadı’ndaki ritüelini bozmadı. Timsah Arena’daki ilk resmi maç öncesi bütün tribünler Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu özel olarak davet etti. Hamzaoğlu da taraftarlara 3’lü çektirerek, büyük alkış aldı.