''Hoca arandığı kulağıma geldi ama...''

''Hoca arandığı kulağıma geldi ama...''

Galatasaray ile yolları ayrılan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, hoca arayışını duyduğunu ancak itibar etmediğini söyledi.

Galatasaray ile yollarını ayıran Hamza Hamzaoğlu, “Çalışmak uyum ister. Demek ki biz bu uyumu yakalayamadık. Uyumlu çalışabilecekleri bir hoca isterler, bu da doğal” diye konuştu.

Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sarı-kırmızılı ekipten ayrılış öyküsünü anlattı.

360 ve Beyaz TV’ye konuşan Hamzaoğlu, “Yönetime, Umut’la ilgili konuşmayla aslında sizi güçlendirdiğimi düşünüyordum dedim. Demek ki yanlış düşünmüşüm, yanlış bir konuşma yapmışım ki siz bunu düşünmüşsünüz dedim. Doğru bir karar almışsınız hayırlı olsun dedim” ifadesini kullandı.

Hamzaoğlu şöyle devam etti:

“Çalışmak uyum ister. Demek ki biz bu uyumu yakalayamadık. Uyumlu çalışabilecekleri bir hoca isterler, bu da doğal. Hoca arandığı kulağıma geldi ama rahatsızlık duymadım. Kulağıma gelse de itibar etmedim. Bu sene başka bir yerde çalışmayı düşünmüyorum.”

Bugüne kadar ne olduysa her şeyin ortada olduğunu da dile getiren başarılı teknik adam, “Yönetimi ezer miyim? Nasıl ezeyim ben? Benim ne gücüm var? Bunun bana ne faydası olur. Galatasaray Başkanı’nı ezmek bana ne fayda sağlar?” yorumunu yaptı.

Yas tutmayacaklar

Hiç pişmanlık duymadığını dile getiren Hamza Hoca, “Keşke güvenmeseydim diye bir düşünceye sahip değilim. Ne olursa olsun çalıştığım insanlara hep güven duydum. Tazminat maddesi koysaydım da, kulübün benle çalışmak istemediğini ima ettiği gün ayrılır, yine giderdim” diye konuştu.

Oyuncuların üzüldüğüne de vurgu yapan Hamzaoğlu, “Onların yapacağı bir şey yok. Yarın başkası gelir, onla çalışırlar. Onlar kulübe en iyi şekilde hizmet etmesi gereken kişiler. Yas tutmalarını da beklemiyorum” dedi.