''İbre elbet bize dönecek''

''İbre elbet bize dönecek''

Selçuk İnan, kulüp dergisine umut verici açıklamalar yaptı.

Selçuk İnan, asla pes etmeyeceklerini söyledi, “Bundan önce şampiyon nasıl olunur, üç kupa nasıl kazanılır sorularının yanıtlarını vermiş bir ekibiz. Şanssız bir dönemden geçiyor olabiliriz ama ibre elbet yeniden Galatasaray’a dönecektir” dedi.

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, kulüp dergisine umut verici açıklamalar yaptı, sarı-kırmızılıların yüreğine su serpti. Sarı-kırmızılı oyuncunun konuşmasından satır başları şöyle:

- Biz Galatasarayız. Bundan önce şampiyon nasıl olunur, üç kupa nasıl kazanılır sorularının yanıtlarını çok net vermiş bir ekibiz.
- Şanssız bir dönemden geçiyor olabiliriz ama ibre elbet yeniden Galatasaray’a dönecektir.
- Futbolcular ve camia olarak Mustafa Denizli’nin bilgilerinden ne kadar yararlanırsak bizim için kârdır.
- Maç sonrasında eve gidiyorum ama gece benim için bitmiyor. Ne kadar can sıksa da yenildiğimiz maçın tekrarını dikkatle, yeniden izliyorum.
- Bir Türk takımı devre arasında hem Avrupa’da hem kupada hem de ligde iddialı konumdaysa başarılıdır. Evet bu üç kulvarın da sonucu belli değildir ama mücadelenin devam etmesi bir umut, bir ışıktır.
- Galatasaray asla pes etmez. 2000 yılındaki başarıyı tekrarlayabiliriz.
- Camiadan biraz daha destek görmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu belki de bu sezon yaşadığımız en önemli eksiklik. Takımdaki arkadaşlarım da böyle düşünüyor. Taraftar, camia, oyuncular hepimiz birbirimize sahip çıkmalıyız. Bizim bizden başka dostumuz yok.
- Lazio kaliteli bir takım fakat biz daha kaliteliyiz. Zor kura, zor rakip ama inşallah üstesinden geleceğiz.
- Edindiğim tüm deneyimleri, bilgileri ve birikimleri yazdığım bir defterim var. Futbolu bıraktıktan sonra da futbolun içinde kalmak istediğim için böylesine önemli insanlardan öğrendiklerim bana büyük yarar sağlayacak. Defterim bilgiyle dolu.
- Futbol dünü ve yarını olmayan bir oyundur. Bugün neyseniz osunuz.