''Olimpiyat'a dönmeyelim''

''Olimpiyat'a dönmeyelim''

Beşiktaşlı futbolcular kalan iç saha maçlarını Fatih Terim Stadı'nda oynamak istiyor.

Mario Gomez ve Quaresma başta olmak üzere siyah-beyazlı oyuncular, Teknik Direktör Şenol Güneş’le görüşerek, Vodafone Arena’ya taşınana kadar Başakşehir’de kalmak istediklerini bildirdi. Medipol Başakşehir’le 5 maçlık sözleşme yapan siyah-beyazlı yönetim süreyi uzatmak için harekete geçti.

Slaven Bilic’li iki sezonda Başakşehir Fatih Terim Stadı’nı zaman zaman kullanan Beşiktaşlı oyuncuların, Vodafone Arena’ya taşınana kadar iç saha maçlarını burada oynamak için Teknik Direktör Şenol Güneş’e görüş bildirdikleri ortaya çıktı.

Mario Gomez ve Ricardo Quaresma başta olmak üzere siyah-beyazlı oyuncuların, teknik heyetle yaptıkları görüşmede, “Atatürk Olimpiyat Stadı’nda rakip takımların üzerinde tribün baskısı oluşmuyor. Biz sahadayken tribündeki tezahüratların coşkusunu hissedemiyoruz. Sanki stat boş gibi geliyor” diye konuştukları belirlendi.

Kasımpaşa’yı 10. hafta Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda ağırlayacak olan Beşiktaş’ta, Şenol Güneş’in de futbolcularla hak verdiği ve topu yönetime attığı öğrenildi. Medipol Başakşehir Kulübü ile 5 maçlık bir anlaşma yapan ve bu maçları istediği haftalarda oynama hakkı bulunan siyah-beyazlı yönetim karşılaşmaların sayısını arttırmak için harekete geçecek.

Yeni protokol planı

UEFA Avrupa Ligi karşılaşmaları ile Galatasaray derbisini Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak olan Beşiktaş, Başakşehir ile yeni bir sözleşme imzalamanın planlarını yapıyor.

İlk etapta yapılan 5 maçlık sözleşme neticesinde zeminin durumuna bakacak olan Başakşehir Yönetimi’nin ise şartların uygun olması durumunda siyah-beyazlı kulüple ikinci bir protokol yapabileceği ifade edildi.

Bu arada Başakşehir Fatih Terim Stadı’nı ısrarla isteyen Beşiktaşlı futbolcuların, hava şartları ne kadar ağır olursa olsun bunun zorluğunu fazla hissetmediklerini söyledikleri aktarıldı.

Milliyet