''Önce Fenerbahçe'de oynasın''

''Önce Fenerbahçe'de oynasın''

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, Robin Van Persie konusunda aldığı eleştirilere yanıt verdi.

Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Danny Blind, Robin Van Persie konusunda aldığı eleştirilere yanıt verdi. Fenerbahçeli yıldızı aday kadroya almadığı için tenkit edilen tecrübeli teknik adam, kendisini savunarak, “Bana göre fiziksel olarak hazır değil, 90 dakikayı kaldıramaz. Önce Fenerbahçe’de 90 dakika oynasın, o duruma gelsin. Eğer bu durum oluşursa milli takıma dönebilir. Ama önce diğer isimler şans bulabilecek” yorumunu yaptı.

Amigoya takipsizlik

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında yapılan maçta Kayserispor tribününde Fenerbahçe forması giyen çocuğa tepki gösterdiği iddiasıyla soruşturma açılan amigo Recai Kahraman hakkında takipsizlik kararı verildi. Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun hükümleri kapsamında savcılığa sevk edilen Recai Kahraman hakkındaki iddiaları soruşturan cumhuriyet savcısı, baba ve çocuğuna sözlü ve fiziki müdahale gerçekleşmediği, ayrıca ailenin şikayette bulunmaması gerekçesiyle kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

1907 ÜNİFEB Anıtkabir’de

1907 ÜNİFEB (Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği), her yıl olduğu gibi bu 10 Kasım’da da Anıtkabir’e yoğun bir katılımla ziyarette bulundu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 3000 üniversite öğrencisi, Atatürk’ü ebedi istirahatgahında andı. Ziyarete, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç ve 1907 Fenerbahçe Derneği yöneticileri de katılımda bulundu.