''Pereira'ya saygım var ama...''

''Pereira'ya saygım var ama...''

NTV Spor yorumcularından Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında 1-0 biten Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçını değerlendirdi.

NTV Spor yorumcularından Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında 1-0 biten Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı sert ifadelerle eleştirirken, "Van Persie'yi Beşiktaş'a koy, 8 gol atardı" dedi.

Rıdvan Dilmen'in değerlendirmeleri şöyle:

"Maçı izlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi. Fenerbahçe rezalet bir futbol oynadı. Ajax-Fenerbahçe maçının bugünkü maçtan hiçbir farkı yoktu. Sahada taraftara saygısızlık seviyesinde kötü bir futbol vardı. Fenerbahçe taraftarı kolay kolay ıslıklamaz takımı ama taraftarın bu isyanı bu günlük değil. Fenerbahçe genel olarak kötü futbol oynuyor."

"Pereira'ya saygım var ama..."

"Fenerbahçe bir süreçte. Griyi arıyor. Fazla pozisyon vermeden son maçları bitirdi. Ne o sezon başındaki ailece giden takım doğruydu. Ne de bu doğru. Yarıştığı takımlar 25 gol atarken Fenerbahçe 16 golde. Bu oyunla evinde belki seyirciyle 1-0 kazanırsın ama deplasmanda 0-0'a kitlenebilir. Fenerbahçe 2. yarıya başladığı şekilde maça çıkmalı. Pereira'ya saygım var ama şunu hissedebiliyorum. Formayı futbolcu alır. Fenerbahçe'de skorlar ve oyun kalitesizliği sebebiyle oyuncular formayı alıyor. Oyuncular aslında kumar oynuyorlar. Antrenör formayı vermiyor, oyun ve skor veriyor."

"Van Persie'yi Beşiktaş'a koy, 8 gol atardı"

"Fenerbahçe topu orta sahada alıp ileri gidebilecek oyuncularla oynamaya başladı. Fenerbahçe'nin maça başladığı kadroda bağlantılarda kopukluk oluyor. Hiç uğraşmadan 2. yarıdaki takım başlamalı. Rakip çok yoruldu. Skor 4'e giderdi. Herkes yanlış adreste dolaşıyor. Sorun forvette değil. Van Persie kötü değil. Van Persie'yi Beşiktaş'a koy, 8 gol atardı. Pereira, Ozan ve Volkan'a güvenmiyor. Mevcut durumda Pereira, Souza'yı kendi oyuncusu olduğu için, kendi transfer ettiği için oynatıyor."