''Rızkımız buysa 'hayır' mı diyelim''

''Rızkımız buysa 'hayır' mı diyelim''

Galatasaray'ın en dobra ismi Hamit Altıntop, Avusturya kampında basının karşısına çıktı

Hamit, fazla kazandıkları eleştirisine sert çıktı, “O paralar veriliyorsa hayır mı diyelim. Fatih Sultan Mehmet o yaşta İstanbul’u fethetmiş, bizimkiler 19-20 yaşında 500-600 liraya oynuyor” diye konuştu.

Cim-Bom’un en dobra ismi Hamit Altıntop, Avusturya kampında basının karşısına çıktı, yine kendi doğrularını anlattı ve ilginç ifadeler kullandı.

Futbolcuların aldığı yüksek ücretlerin eleştirilmesine tepki gösteren Hamit, “Bir futbolcuya o paralar veriliyorsa, rızkımız buysa ‘Hayır’ mı diyelim. Ne yapalım?” diye konuştu.
 
Hamit’in konuşmasından satır başları şöyle:

- Geçen sezon şampiyon olmamızın nedeni arkadaşlarımızın karakterli olması. Olmasaydık kimse bir şey diyemezdi. Fenerbahçe de şampiyon olabilirdi. Biz çok hak ettik de onlar hak etmedi mi? Bunlar tartışılır.

- Podolski ile Bayern Münih’te beraber oynadık. Yıllardan beri gösterdiği performans tartışılmaz. Kalitesi, fizik gücü, sol ayağı, şutları, işine bağlılığı ve duruşu gayet iyi.

- Podolski her ne kadar Türk mahallesinde büyüse de Türkiye’de hayat biraz farklı. Bunu da kabul edip, takıma enerjisini yansıtırsa çok etkili olabilir.

- Arda’nın Barcelona’ya gitme olayı ayrı, bu ücrete gitmek ayrı. Benim için büyük bir olay. Bu bütçede transferi yapana helal olsun. İnşallah Allah utandırmaz. Biz de ona dua ediyoruz.

- Gençlerimiz geçen sezon çim (suni) sahada antrenman yapıyordu. Hiç kimse kusura bakmasın ama büyük camia bu mu?

- Altyapı takımımız şampiyon oldu. Kaçının adı biliniyor. Benim ilgiye, ihtiyacım yok. O çocukların ilgiye ihtiyacı var. Fatih Sultan Mehmet o yaşta İstanbul’u fethetmiş bizimkiler 19-20 yaşında 500-600 liraya oynuyor.

Hamit Altıntop’un sert sözleri dikkat çekti...