''Şampiyonluğu hak etmiştik''

''Şampiyonluğu hak etmiştik''

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş şampiyonluğu garantiledikleri Osmanlıspor maçından sonra konuştu.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş şampiyonluğu garantiledikleri Osmanlıspor maçından sonra konuştu:

"Herkesin hikâyesi farklı. Şampiyonluğu hak etmiştik. Biz futbol oynamaya çalıştık. İki takım yarıştı, başarısız diye bir şey yok. Fenerbahçe de iyi takım ama biz daha iyiydik. Zoru başarınca kolay oldu. Daha önce garantileyebilirdik şampiyonluğu. Herkes mutlu tabii. Taraftar çok mutlu. Kendiniz için değil, taraftarı mutlu etmek için sahaya çıkıyorsunuz. F.Bahçe'yi tebrik ediyorum. İyi oyuncuları var. Herkes Beşiktaş'ın takımına camiasına sevgi ve saygıyla baktı.

'Şampiyonluk resmi çektiler'

İlk defa beraberlik de bizim için yeterliydi. Çünkü ona ihtiyaç vardı. İki başarılı takımdan daha iyi olan takım şampiyonluğu hak etti. Bütün oyuncularımı alnından öpüyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum. Şampiyonluk resmi çektiler. Ligin iyisi olarak şampiyonluğu kazanmak çok önemli. Bu kadar gönülden bağlı taraftarı olduğunu bilmiyordum. İçine girince gördüm. Yemin ediyorum, bazı maçlarda seyircinin üzüntüsünden dolayı içim cız ediyordu.

'Tolga bu sezon müthiş işler yaptı'

Tolga bu sezon müthiş işler yaptı. Tolga ile Veli'ye üzüldüm. Sakatlık sonrası iyi çalıştılar. Cenk'i 5 dakika kala oyuna koyunca rahatsız oluyorum. Karar vermek kolay değil. Tekrar söylüyorum Süleyman abi, Allah rahmet eylesin. Futbolcularım bu takım için bu camia için çalıştı. Serdar'ın ağlamasını asla unutmam. Bizde yedek olmaz. Oynayan oynamayan olur. Mario bize katkı yaptı. Biz de Mario'ya katkı yaptık. Alnımızın akıyla şampiyonluğu elde ettik."