''Tamamen tesadüf''

''Tamamen tesadüf''

Zico, İstanbul’a Fenerbahçe için gelmediğini söyledi...

Bilgi Üniversitesi ile Sportsnet işbirliği ile açılan Spor Yöneticiliği Lisans Programı’nın ilk dersine katılan Zico, İstanbul’a Fenerbahçe için gelmediğini söyledi.

Bir dönem Fenerbahçe’yi de çalıştıran dünyaca ünlü Brezilyalı eski milli futbolcu ve teknik direktör Arthur Zico, şu an  sarı-lacivertli takımla herhangi bir ilgisinin olmadığını söyledi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi ile Sportsnet Group işbirliği ile açılan Spor Yöneticiliği Lisans Programı’nın ilk dersini vermek için İstanbul’da bulunan Zico, üniversitenin Santralistanbul yerleşkesinde düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da bulunmasının Fenerbahçe ile herhangi bir ilgisi olmadığını vurgulayan Brezilyalı hoca, “İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden aldığım daveti 2-3 aydır değerlendiriyoruz. Ben de planlarım doğrultusunda UEFA Avrupa Ligi finalini Varşova’da yorumladıktan sonra buraya geldim. Buradan da UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yorumlamak için Berlin’e gideceğim. Buraya gelmem ile Fenerbahçe’nin Giuliano Terraneo ile anlaşması tamamen tesadüf oldu. Buraya gelme amacım Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir şey değil” dedi.

Kariyerinde tekrar bir Türk takımı çalıştırmak istediği olup olmadığı sorulan Zico, “Bu sorunuza ‘hayır’ dememin imkanı yok. Çünkü Türkiye’de geçirdiğim iki sene boyunca çok güzel zamanlarım oldu. Her ne kadar  sözlü olarak Hindistan’a sözüm olsa da kağıt üzerinde herhangi bir şey olmadığı  için teklif gelirse değerlendirebilecek durumdayım” yanıtını verdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Remzi Sanver, Mütevelli Heyeti Başkanı Rifat Sarıcaoğlu ve Sportsnet Group Başkanı Ahmet Gülüm de toplantıda yer aldı. Sarıcaoğlu, toplantının ardından Zico’ya plaket verdi.