18 milyon Euro'luk Cenk Tosun pişmanlığı !

18 milyon Euro'luk Cenk Tosun pişmanlığı !
Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace, Beşiktaş'ın Cenk Tosun için istediği parayı ödemediği için bin pişman...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace, sezon başında Christian Benteke’ye alternatif olarak düşündüğü Beşiktaş’ın golcüsü Cenk Tosun’a 18 milyon euro ödemediği için büyük pişmanlık yaşıyor.

Siyah beyazlılara 13 milyon euro’luk bir teklifte bulunan İngiliz kulübü, 18 milyon euro’yu fazla bulmuş ve teklifini geri çekmişti. Ancak sezon başından bu yana hücum bölgesinde sıkıntılar yaşayan Londra ekibi, formsuz Benteke’nin dizinden yaşadığı sakatlıkla şoke oldu.

Ligde 11 haftada sadece 4 puan toplayan ve dibe demirleyen Crystal Palace, sadece 4 gol atma başarısı gösterdi. Buna karşın Cenk Tosun’un gollerine devam etmesi, Crystal Palace yetkililerinin hatalı bir karar verdiği şeklinde yorumlandı.

Ada basınında yer alan haberlerde ise, ara transfer döneminde Beşiktaş’ın kapısını tekrar çalmaya hazırlanan Crystal Palace ekibi, ligde kalma umutlarını da bu transfere bağlamış durumda.

Sabah