Aboubakar Porto'ya rest çekti !

Aboubakar Porto'ya rest çekti !
Güncelleme:

Başkan Orman ve Şenol Güneş'in gönlündeki isim Aboubakar. Kamerunlu yıldızın kalması için yönetim tüm şartlarını zorlanmasını kararlaştırdı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın 6 milyon euro'ya çıkmasına rağmen Portekiz ekibinin Başkanı Pinto Da Costa, Aboubakar için 10 milyon euro'nun altına düşemeyeceğini siyah-beyazlılara iletti.

Aboubakar ise, Porto'ya Fikret Orman'ın elini güçlendirecek bir rest çekti: "Çin'e gitmem. Şampiyonlar Ligi dışında oynayan bir takıma satarsanız da kabul etmem." Bu sözler, Başkan Fikret Orman'ın keyfini yerine getirdi...

Bu gelişmeler ışığında Beşiktaş yönetimi, Vincent Aboubakar için çok ilginç bir teklifte bulundu. Siyah-beyazlılar, Porto'nun elinde bulunan Kamerunlu forvetin yüzde 37.5 hakkı için Porto'ya 4 milyon euro teklif etti.

Siyahi golcünün haklarının yüzde 62.5'uğunu elinde bulunduran Lorient'a ise "Sözleşmesini uzatın, bize iki yıllığına kiralayın" teklifi yapıldı.

Bu kiralama karşılığı, "İlk sezon bedelsiz olsun, ikinci sezon ise 6 milyon euro bonservis bedelini ödeyerek oyuncuyu alalım" önerisi sunuldu.

Fotomaç