Advocaat kadroyu daraltıyor !

Advocaat kadroyu daraltıyor !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat'ın bazı oyuncularını artık düşünmediği, bu nedenle kafasındaki esas kadroyu belirlediği öğrenildi.

Teknik Direktör Dirk Advocaat'ın sezon başından beri şans verdiği ancak kendini gösteremeyen bazı oyuncularını artık düşünmediği, bu nedenle kafasındaki esas kadroyu belirlediği öğrenildi.

Stoch, Salih Uçan, Karavaev ve Emenike gibi isimlerin bir türlü kendilerini toparlayamadığını düşünen Hollandalı hoca, Van der Wiel konusunda da hafta hafta düşünmeye gayret edecek. Ancak kadrodaki bazı oyuncular ise teknik heyetin güvenini tamamen kazandı. Alper'i joker gibi tanımlayan tecrübeli çalıştırıcı, Ozan, Souza ve Topal'ı da kadrosunda görüyor.

Stoperde de Skrtel ve Kjaer'den vazgeçmeyen Advocaat, Neustadter'i de çok önemli bir opsiyon olarak düşünüyor. Sol bekte de Hasan Ali ve İsmail'i dönüşümlü oynatan 69 yaşındaki antrenör, Lens'i ise en önemli yıldızı olarak belirledi. Kalan haftaların çok kritik olduğuna inanan Advocaat, forvette belirsizlik yaşıyor. Formsuz oyuncuların fazlalığı nedeniyle bunalan başarılı antrenör, Van Persie ve Sow'u şu anda ilk iki alternatif olarak değerlendiriyor.

Fabiano sınıfı geçti

Volkan Demirel'in sakatlığında kaleyi devralan Fabiano, performansıyla güven verdi. Her zaman kendisini hazır tutan Brezilyalı file bekçisi, Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarındaki performansıyla tam not aldı. Volkan'ın yakın zamanda iyileşme durumu söz konusu olsa da teknik heyetin Fabiano ile yola devam edebileceği ifade edildi.

Skorer