Ali Şen'den Pereira için ilginç sözler !

Ali Şen'den Pereira için ilginç sözler !

Ali Şen, "Türk halkı bir hafta sonu 35-40 maç izliyor. Onun için kolay kolay sadece gelen antrenörlerin vaatlerine pek kanacak durumda değil" dedi.

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Ali Şen, Pereira için "Klasik laflar, klasik beyanatlar duyuyoruz. Yeni gelen antrenörler 'Çok gol atacağız, az gol yiyeceğiz' diyor. Hep öyledir, artık çok alıştık. Türk halkı bir hafta sonu 35-40 tane maç izliyor. Onun için kolay kolay sadece gelen antrenörlerin vaatlerine kanacak durumda değil" dedi.

Bodrum ilçesinde katıldığı bir davette, gazetecilere açıklamalarda  bulunan Ali Şen, yeni gelen antrenörlerin vaatlerde bulunduğunu belirterek,  "Klasik laflar, klasik beyanatlar duyuyoruz. Yeni gelen antrenörler 'Çok gol  atacağız, az gol yiyeceğiz' diyor. Hep öyledir, artık çok alıştık. Türk halkı bir  hafta sonu 35-40 tane maç izliyor. Onun için kolay kolay sadece gelen  antrenörlerin vaatlerine kanacak durumda değil" diye konuştu.
 
Ali Şen, bir gazetecinin "Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü  Vitor Pereira için ne düşünüyorsunuz" sorusuna ise "Yaptığım bu konuşmada hepsi  var" yanıtını verdi.
 
Şen, tribünlerin doldurulması konusunda kulüplerin çalışma yapması  gerektiğini savunarak, en büyük güç ve destekçi olan taraftarların, tribünlere  gelmediğini kaydetti. Tribünlerin bu yıl da boş kalması halinde, toparlanmanın zor  olacağının altını çizen Şen, "Kulüplere tavsiyem, mali durumlarını, parasal  durumlarını çok iyi takip etsinler. Yine taraftarı tekrar tribüne çeksinler" ifadelerini kullandı.