Alper Potuk'un canını sıkan olay

Alper Potuk'un canını sıkan olay

Fenerbahçe taraftarının takıma küsmesi, futbolcuları da isyan ettirdi.

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu “Tribünler boş olduğu için rakiplerimiz de üzerinde hiçbir baskı hissetmiyor. Coşkulu, rakiplere korku salan Kadıköy atmosferini özledik. Bursa maçı çok önemli. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın” dedi

Sarı-lacivertlilerin başarılı isimlerinden Alper Potuk, oyuncular olarak coşkulu Kadıköy atmosferini özlediklerini söyleyerek bu hafta sonunda oynayacakları kritik Bursaspormaçında tribünlerin dolmasını istedi. Alper, “Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Onlar tribüne geldikçe biz daha iyi oynuyoruz, oynadığımız futboldan zevk alıyoruz.
 
Coşkulu, rakiplere korku salan Kadıköy atmosferini özledik” diyerek şöyle devam etti:
 
“Eskiden rakiplerimiz Kadıköy'e geldiklerinde ayakları titriyor, oynamıyorlardı, tribünler boş olduğu için rakiplerimiz de üzerinde hiçbir baskı hissetmiyor. Bursaspormaçımız çok önemli. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın…” Alper Potuk, Bursaspormaçının kilit oyuncusu olacak. Forvet arkasında serbest pozisyonda oynayacakmilli yıldız, sarı-lacivertli takımın hücumunu yönlendirecek, orta saha ile hücumarasında pas organizasyonunu sağlayacak. Alper Potuk, forvete sarkıp gol de arayacak.

Sözcü