Aynı noktada buluştular

Aynı noktada buluştular

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Vitor Pereira ile Başkan Aziz Yıldırım transferde aynı görüşü taşıyor.

Teknik Direktör Pereira ile Başkan Aziz Yıldırım transferde aynı görüşü taşıyor. Sezon içinde Moussa Sow’un ayrılığı sonrası forvet takviyesinden bahseden Portekizli hoca, son yaptığı açıklamada takımla fazla oynamak istemediğini belirtip şu an değişiklik yapmayı düşünmediğini belirtti. Başkan Yıldırım da Pereira ile yaptığı görüşmede devre arasındaki transferlerin katkısının sınırlı olacağı fikrini paylaşmıştı. İkili transfer konusunda aynı noktada buluştu.

Durmak yok

İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Pereira yönetimindeki idmanda Giresunspor’a karşı ilk 11’de forma giyen futbolculara yenileme  programı uygulandığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise taktik çalışmalar ve çift kale maç yaptığı kaydedildi. Tedavileri süren Ertuğrul ve Abdoulaye Ba ile Meireles, takımdan ayrı çalıştı. Bugün izin yapacak sarı-lacivertli ekip, hazırlıklarını cumartesi günü sürdürecek.

Bileği bükülmüyor

Fenerbahçe son oynadığı 20 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Beşiktaş derbisinden 3-2’lik yenilgiyle ayrılann sarı lacivertlilerin 27 Eylül’den bu yana bileği bükülmüyor. Fenerbahçe üç kulvarda oynadığı maçlarda 6 beraberlik, 14 galibiyet aldı.