Belhanda'nın yerine Garry Rodrigues

Belhanda'nın yerine Garry Rodrigues
Güncelleme:

Hırvat hoca, Serdar Aziz’in sakatlığının ciddi olmaması nedeniyle Trabzonspor maçına da üçlü savunma ile çıkma kararı aldı. Tudor, Belhanda’nın yokluğunu ise Rodrigues ile giderecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor’un, Trabzonspor maçına da 3’lü savunma ile çıkma düşüncesinde olduğu öğrenildi.

Hırvat teknik adam Serdar Aziz’in durumunun tahmin edildiği gibi ağır olmaması üzerine arka tarafta Fenerbahçe maçında olduğu gibi Maicon-Denayer-Serdar Aziz üçlüsünü oynatmayı planlıyor.

Serdar’ın durumunun birkaç gün kontrol edileceği, herhangi bir sorun yaşanmaması halinde Tudor’un 3 stoper ile yola devam edeceği bildirildi.

Rodrigues dönüyor

Galatasaray’da Fenerbahçe maçında kadroda olmasına karşın sakatlıktan yeni çıktığı için forma şansı bulamayan Rodrigues ise Trabzon deplasmanında sahadaki yerini alacak. Rodriges’i sol bölgeye çekecek olan Tudor böylece Belhanda’nın yokluğunda yeni bir arayışa girmeyecek.

Sarı-kırmızılı teknik adam ön tarafta Feghouli, Gomis ve Rodrigues 3’lüsünü değerlendirecek.

Selçuk yedek

Belhanda’nın yokluğunda Selçuk İnan’ın 11’de yer bulması bekleniyordu. Ancak Tudor 3-4-3 sistemine dokunmama kararı aldı.

Bu nedenle orta alanda Mariano-Ndiaye-Fernando-Tolga görev yapacak. Sarı-kırmızılılarda Serdar Aziz’in oynamaması durumunda Selçuk inan’ı 11’e düşünen Tudor, milli stoperin durumunun ciddi olmaması nedeniyle şimdilik bu kararını askıya aldı.

Derbi maçta yerinde duramayan Tudor’un saha kenarındaki çabaları, takımının üç puan almasına yetmedi.