Beşiktaş, Ersan'sız çalıştı

Beşiktaş, Ersan'sız çalıştı

Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti.

Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek liderlikten olan Beşiktaş, Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Ersan Gülüm ve Tolgay Arslan haricinde sakat futbolcusu bulunmayan siyah beyazlılar, 1.5 saatlik bir idman yaptı. Bu sabah yapılan idmanda Kayseri maçının taktiğini, çalıştırmaya başlayan Şenol Güneş, ağırlıklı olarak çift kale maç şut çalışması üzerinde durdu.
 
KAYSERİSPOR DEPLASMANINDA DEFANSTA KİM OYNAYACAK?

13. haftası geçilen ligde çok zorunlu olmadıkça kadroda değişiklik yapmayan Şenol Güneş, sakat ve cezalı futbolculardan dolayı Kayseri deplasmanında birkaç değişiklik yapmak zorunda kalacak.
 
Ersan Gülüm'ün sakatlığı sonrası, Akhisar Belediyespor maçında Tosic'i stoperde kullanan Güneş'i yenilen gollerdeki yerleşim hataları ve ağır geri dönüşler düşündürüyor. Sezona başlamadan önce, geriyi toparlayabilecek ve hızlı dönüşleri olan bir stoper isteyen, ancak bu isteği devre arasına kalan Güneş, Ersan'ın oynamadığı iki maçta da adeta bu tarz bir stoperin sıkıntısını çekti.
 
Kasımpaşa maçında Milosevic, Akhisar maçında da Tosic'i Rhodolfo'nun yanında deneyen Güneş'in iki maçta yenilen 5 gol ve kaybedilen 5 puan sonrası Kayseri deplasmanında kimi oynatacağı merakla bekleniyor.
 
Bu alanda Pedro Franco'yu hiçbir şekilde düşünmeyen Güneş'in, maça kadar yapılacak üç idmanda stoperlerle özel olarak ilgilenip kararını son gün vermesi bekleniyor.
Oğuzhan Özyakup ve Ricardo Quaresma'nın sarı kart cezalısı olmasından dolayı orta saha ve forvet arkasında da zorunlu değişiklikler yapacak olan Güneş'in bu bölgelerde oynatacağı oyuncular ise şimdiden belli.
 
Atiba'nın yanında Oğuzhan'ın birinci alternatifi olan Necip Uysal'ı oynatacak Güneş, Quaresma'nın yerine ise her zaman olduğu gibi Olcay Şahan'a ilk on birde yer verecek.