Beşiktaş Sosa'ya rest çekti !

Beşiktaş Sosa'ya rest çekti !

Beşiktaş'ın yıldız ismi Sosa, Başkan Fikret Orman'ın gözünden düştü; Arjantinli'ye yol göründü...

Sosa, "Sneijder ve Diego 3.5 milyon Euro alırken Ben onların yarısından az paraya oynuyorum" dedi. Bu duruma kızan Başkan Orman Sosa'yı gözden çıkardı.

Sezon başında Estudiantes'e devre arasında da River Plate'e gitmek için her yolunu deneyen Arjantinli oyuncu, istekleri yerine getirilmeyince bu kez de "Sneijder ve Diego'nun 3.5 milyon Euro aldığı yerde ben onların yarısından bile aza oynuyorum, bana zam yapın talebiyle yönetime gitti. Ancak Sosa'nın bu sözleri Başkan Orman'ı kızdırdı.
 
ALTERNATİFLERİ BELLİ
 
Orman'ın tecrübeli futbolcuyla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yıllık 1.6 milyon Euro garanti ücret alan Sosa, Gomez (3.5 milyon Euro) ve Quaresma'dan (1.7 milyon Euro) sonra Beşiktaş'ta en çok kazanan 3. futbolcu konumunda bulunuyor. Yönetim Sosa'nın yerine alternatif arayışlarını sürdürüyor.
 
Fiorentina'dan Mati Fernandez ile Nice'den Hatem Ben Arfa yaptığı teklifler reddedilen Beşiktaş; bir süredir Milan'dan Honda, Sao Paulo'dan Ganso ve Napoli'den Gökhan İnler üzerinde çalışmalar yapıyor. Bu üç oyuncudan birinin transfer edilmesi planlanıyor.
 
Takvim