Beşiktaş'ta Benteke mesaisi !

Beşiktaş'ta Benteke mesaisi !

Lig ve Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda önemli bir golcüyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, sona doğru yaklaştı.

Forvet transferinde artık sona doğru yaklaşan Beşiktaş Yönetimi, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kartal’da Mario Gomez ve Samuel Eto’o ile yapılan görüşmelerin yanı sıra Christian Benteke ismi de gündeme geldi. 
 
Liverpool’da oynayan Benteke için temaslarını daha da yoğunlaştırmaya başlayan siyah-beyazlılar kiralama formülünü düşünüyor. Mali açıdan bonservisiyle bu oyuncuyu alması imkansız olan Beşiktaş Yönetimi, kiralama seçeneğini mümkün olabildiği kadar zorlamaya çalışacak.
 
Zorlu yol
 

Liverpool Yönetimi’nin kiralamaya soğuk bakması nedeniyle bir türlü anlaşma zemini bulamayan Beşiktaş Yönetimi, birkaç gün daha bu oyuncuyu kiralık olarak getirmek için uğraş verecek. 
 
Siyah-beyazlı yönetim ayrıca diğer alternatifleri de düşünüyor. Kartal, Mario Gomez’den sonuç alamaması durumunda, prensip anlaşmasına vardığı Samuel Eto’o için, yeniden Antalyaspor ile masaya oturacak.
 
Cenk Tosun’dan başka elinde tam anlamıyla hazır bir forveti olmayan ve bu nedenle iki tane golcü isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş’in, bir an önce transferin bitirilmesini istediği öğrenildi. 
 
Keyifsiz Güneş
 

Bu konuda çok keyifsiz olan tecrübeli teknik adamın acele etmesine hak veren Beşiktaş Yönetimi’nin UEFA kriterleri nedeniyle gecikildiğini söylediği ortaya çıktı.
 
Bu gelişmeler nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçında Cenk Tosun’u oynatacak. Siyah-beyazlı teknik adamın, yeni golcü ya da golcüler gelse bile ligde uzun süre Cenk Tosun ile devam etmeyi planladığı da vurgulandı.

Milliyet